Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

28. 2. 2019 · Aktualizováno: 8. 10. 2023

Recenze MUDr. Němeček Gissant

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Recenze MUDr. Němeček Gissant
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

V listopadu jsem v Gisant podstoupila augmentaci prsou. Pro tuto kliniku jsem se rozhodla na základě doporučení kamarádky a recenzí. Můžu jen doporučit. Je zde milý personál a sestřičky jsou moc ochotné a starostlivé. Operoval mě MUDr. Němeček velice milý a ochotný doktor. Řekla jsem mu, jak si prsa představuji a on splnil přesně mé očekávání. Prostě ví, co dělá. Děkuji moc určitě všem doporučuji.

3

Komentáře (3)

Dobry den Veru,nezlobte se,ze pisu,objednala jsem se k dr.Nemeckovi,mam prvni konzultaci uz v kvetnu,byl mi doporucen jako vyborny a i pani,kters mne objednavala byla velice prijemna..snad vse vyjde,chci zvetseni prsou..jen se stehují do prostor Ostrovske nemocnice..jsem ze Sokolova..a clovek musi zvazit i kontroly atd..snad vse vyjde..mala prsa,muj komplex a ptoblem v obleksni ve vsem..uz nechci pušapky ?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, úplně v pořádku. Já mám v jednom prsu vel. 360 a ve druhém asi 315, jelikož mi jsem měla asymetrii prsou a jedno o dost menší. Je super vážně a jsem hrozně spokojená. Sestřičky byli hrozně příjemné. Samozřejmě po operaci týden je to bolestivé a citlivé dost, ale opravdu to za to stojí. Takže já vůbec nelituji. Je pohodlné vyjít bez podprsenky, taky jsem se na to těšila. Ani nevím, že se stěhují, ale tak pořád je to kousíček. Já jsem z Chebu. Držím palce ať Vám to vyjde a jste také spokojená. Klidně sem potom napište jak to dopadlo. Hezký den. Verča
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Děkuji a dám určitě vědět.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.