Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

31. 3. 2019 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Robotická transplantace vlasů v oblasti koutů

Stojí to za to

O lékaři

5 adres v Jihomoravský kraj, Moravskoslezský kraj, Pardubický kraj...
WhatsApp
Hodnocení:
Robotická transplantace vlasů v oblasti koutů
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Jelikož mi v oblasti koutů ubývaly vlasy a začalo se mi v oblasti vertexu tvořit "kolečko", začal jsem se zajímat o transplantaci vlasů. Ve většině případů mi vadila vcelku viditelná jizva v oblasti temene po odběru folikulů, jelikož v této oblasti nosím vlasy vystříhané nakrátko. Robotická transplantace ARTAS při odběru folikulů z temenní části hlavy nevytváří žádné jizvy. Oblast je po zákroku mírně červená, ale nijak moc viditelná. Přibližně po půl roce již nebyly znát žádné známky po odběru. Zákrok probíhal v moderním, pěkném prostředí. Přístup celého týmu byl profesionální, milý a přátelský. Samotný zákrok od odběru folikulů až po jejich vložení do transplantované oblasti trval přibližně celý den. Pro mě byly nejhorší injekce pro umrtvení oblastí hlavy. Odběr i transplantace byla nebolestivá (necitlivá). Osobně mi akorát moc nevyhovoval posed v předklonu v době odběru folikulů, kdy jsem si tlačil na břicho. To je ale asi dost individuální, jelikož se s tímto problémem předtím nesetkali. Nicméně nebylo to nic zásadního, jen pro mě méně komfortní. Posed při vkládání folikulů do transplantované oblasti byl již zcela komfortní. Po zákroku jsem zůstal 4 dny doma, ale lepší by bylo zůstat celý týden. První známky růstu nových vlasů byly vidět přibližně po 3 měsících, po půl roce byla změna daleko viditelnější. S výsledkem transplantace jsem spokojený. Zákrok jsem podstoupil ve 25 letech.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Transplantace vlasů Praha

Dobrý den, na klinice jsem byl na zákroku - transplantaci vlasů již před rokem a nyní se jednalo o předem domluvený další zákrok na dokončení celkového dojmu. I proto mne zajímalo, jak bude klinika po roce fungovat, když na poprvé nebylo co...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.