Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

19. 11. 2018 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Zahuštění vlasů-transplantace Artas

Stojí to za to
Průměrná cena: 160.000 Kč

O lékaři

5 adres v Jihomoravský kraj, Moravskoslezský kraj, Pardubický kraj...
WhatsApp
Hodnocení:
Zahuštění vlasů-transplantace Artas
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Na konci května jsem podstoupil robotickou transplantaci vlasů ARTAS. Nejprve jsem si nastudoval vše o této nejmodernější metodě, shlédl spoustu videí a výsledků. Po první schůzce na vlasové klinice jsem se definitivně rozhodl a využil jsem nabídky termínu již za 10 dní. Prostředí na klinice je velmi příjemné, moderní a přístup lidí profesionální a velmi milý. Ihned po návštěvě jsem obdržel email s veškerými informacemi, a také 3D modelem, který mi ukázal jak bude výsledek přibližně vypadat. Cenová nabídka mi vyhovovala vzhledem k použití nejmodernější technologie. Pocity před zákrokem byly zvláštní, střídal se pocit těšení se s nervozitou. Nepříjemné na celém zákroku byla pouze lokální anestezie. Zbytek zákroku probíhal v pohodě. Operační tým byl velmi pozorný, milý, a dokonce mě dopravili domů, což není standartní. Po zákroku jsem neměl žádné nepříjemné pocity, bolest, krvácení, pouze lehce oteklou pravou část hlavy, což po 5 dnech zmizelo. Následujících 14 dní jsem zůstal doma. Ocenil jsem rychlé hojení. Z mého okolí si nikdo nevšiml, že jsem zákrok podstoupil. Velké překvapení bylo již po třech a půl měsících, kdy mi nové vlasy začaly růst. Myslím, že k tomu přispěly tabletky na podporu růstu-Glycovit, který mi na klinice doporučili. Z výsledku jsem již po pěti měsících nadšený. Pokud vám začnou ubývat vlasy a máte z toho nepříjemné pocity, tak robotickou transplantaci Artas mohu jen doporučit.

2

Komentáře (2)

Úžasné ! Také by mě zajímalo ,cena prosím ? Glycovit jste koupil v lékárně ? Opravdu fantastické ❤️Užívejte
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Na levé fotografii vidím řídké vlasy, pod kterými je všude vidět kůže na hlavě. Na pravé fotografii vidím řídké vlasy, pod kterými je všude vidět kůže na hlavě. Ano, na pravé fotce je těch vlasů o něco víc než na levé, ale jestli je tohle výsledek zákroku za 160 000 Kč, tak je to docela bída.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.