Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

20. 6. 2019 · Aktualizováno: 18. 9. 2023

Opravdoví odborníci na vlasy

Stojí to za to
Průměrná cena: 4.000 Kč

O lékaři

5 adres v Jihomoravský kraj, Moravskoslezský kraj, Pardubický kraj...
WhatsApp
Hodnocení:
Opravdoví odborníci na vlasy
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

S klinikou jsem byla velice spokojena. Delší dobu jsem měla problémy s vlasovou pokožkou - svědění a vypadávání vlasů, navštívila jsem nejdřív centrum zdravých vlasů ve fakultní nemocnici, kde to byla otřesná zkušenost a i chybná diagnostika. Předepsali mi kortikoidy s tím, že už se tam mám ukázat pouze v případě až je budu zase potřebovat. Kortikoidy jsem nepoužila a navštívila jsem tuto kliniku, kde mi doporučili jejich produkty (bez kortikoidů :-)). Je pravda, že produkty jsou drahé, ale zabrali téměř okamžitě cca do 7 - 14 dnů svědětí z poloviny přestalo a do měsíce mě hlava už vůbec nesvědila a vlasy přestaly vypadávat. Dále jsem byla ráda za konzultaci ohledně typu vlasů apod, která je důležitá pro zvolení správných vlasových produktů. Líbil se mi komplexní přístup k mému problému.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Nejlepší péče o vlasy

Nejlepší péče o vlasy, vyzkoušela jsem spoustu připravdů na vlasky a žádny nezabral. Až když jsem navštivila clinical hair kde mi nastavili léčbu o záchranu mých vlasů musím řict že po stemcell therapy mi neuvěřitelně začali růst nové vlasky,...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.