Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

6. 12. 2021 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

2 roky od augmentace v Aesthevita clinic

Stojí to za to
Průměrná cena: 85.000 Kč

O lékaři

Praha
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

15.11. to byly přesně 2 roky od operace v Aesthevita clinic a já jsem neskutečně šťastná, že jsem augmentaci podstoupila. Pan doktor Pilka je skutečně člověk na svém místě. Byl velmi profesionální a milý a okamžitě si získal mou důvěru. Na operační sál jsem šla s úsměvem a s úsměvem jsem se také probudila. S výsledkem jeho práce jsem nad míru spokojená. Prsa jsou krásná! Za ty dva roky si opravdu “sedla” a vypadají velmi přirozeně. To mají na svědomí implantáty Motiva ERGONOMIX. Zvolili jsme full profil, velikost 375 a 400 ml. Rozdílnou velikostí implantátů dokázal pan doktor Pilka srovnat lehkou asymetrii a já s odstupem času musím říct, že to bylo jedno z nejlepších rozhodnutí mého života! Děkuji panu doktorovi i celému personálu Aesthevita clinic.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Pocit bezpečí při zákroku na Yes Visage
I když jsem měla ze začátku trošku strach jak ze zákroku, tak z bolesti, tak nakonec jsem se cítila bezpečně, bylo o mě dobře postaráno a bolesti jenom mírné. Bylo opravdu poznat že jsem klient prestižní kliniky. Děkuji

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.