Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

28. 11. 2016 · Aktualizováno: 2. 10. 2023

Krásná nová prsa

Stojí to za to
Průměrná cena: 68.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Krásná nová prsa
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Jsem 5 dní po operaci. Vybráním paní doktorky Kučerové jsem udělala ten nejlepší krok ke krásným prsům a získání sebevědomí. Po celou dobu mi byla opravdovou oporou a její zkušenosti a obrovská profesionalita umožnila vybrat ten nejlepší způsob operačního postupu i implantátů.. Operace byla bez komplikací a pooperační péče probíhá dobře. Jsem ji za její perfektní práci a lidský přístup velmi vděčná a mohu všem jen doporučit.

4

Komentáře (4)

Dobry den, jsem moc rada, ze vse probehlo v poradku! Mate uz naplanovanou dalsi kontrolu? Jak jste se dozvedela o pani doktorce?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Kontrolu jsem měla po týdnu pak po 14dnech a teď po třech týdnech, pokaždé kontrola vzhledu a převaz, a mimo to mohu kdykoliv kontaktovat paní doktorku. Chtěla jsem operaci na klinice plastické chirurgie Berkova a paní doktorka měla nejvíc pozitivních reakcí právě u augmentace. Osobní pohovor mě pak utvrdil v mém rozhodnutí.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Nevložila byste fotky před po, prosím?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Bohužel jsem se před nevyfotila ale při včerejší kontrole jsem byla na dalším focení na klinice u MUDr.Kučerové a dala jí souhlas s uveřejněním, tak budou na stránkách. Kontrola byla 5 měsíců po operaci a prsa vypadají krásně přirozeně a vše je v pořádku. Jsem opravdu moc spokojená, jen lituji, že jsem se neodhodlala už mnohem dřív. V případě jakýchkoliv dotazů je ráda zodpovím.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Agumentace, 345 ml, anatomický tvar

Mám 5 týdnů od operace, kterou jsem absolvovala na klinice Medicom clinic v Brně u Mudr. Petra Pachmana. Jsem nadmíru spokojená, pan doktor je profesionál s velkým P. Vřele doporučuji, jeho přístup je skvělý, jsem ráda že jsem se svěřila právě...

Číst dál
Augmentace anatomickými implantáty

Před téměř 8 týdny jsem podstoupila augmentaci (anatomické implantáty Mentor, 225 ml pod sval, vloženo podprsní rýhou) u pana docenta Ondřeje Měšťáka na klinice Esthé. Výsledek předčil má očekávání. Také velice oceňuji milý přístup a profesionalitu...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.