Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

28. 2. 2020 · Aktualizováno: 6. 10. 2023

Facelift nedoporučuji

Nestojí to za to

O lékaři

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Jsem s výsledkem opravdu nespokojená, podstoupila jsem to hlavně kvůli povislým koutkům, na což jsem upozorňovala a pí. doktorce jsem plně důvěřovala, pí. doktorka je příjemná, přívětivá a na péči si nemohu stěžovat , ale bohužel to dopadlo, jak to dopadlo. Kdybych to věděla, tak to vůbec nepodstoupím a raději si užiji  např. exotickou dovolenou.Od operace uběhly jsou skoro 3 měsíce. Svojí nespokojenost jsem sdělila ihned a bylo mi řečeno, že bych vypadala jako pí. Zagorová, ale dál jsem to už neřešila. Na další kontrole jsem ještě nebyla a ani se mi tam nechce, čekala jsem  na  dobu tří měsíců, že to bude lepší, ale  jsem z toho dost zklamaná, otrávená a nemám nepříjemnosti vůbec ráda.  A co se týká nějaké korekce,  popravdě se mi další zákrok  už postupovat nechce. A na radu pí. doktorky, že můžeme  ještě dát botox, to opravdu nechci , proto jsem šla na operaci, abych toto nemusela dávat nehledě na to, že to vydrží jen cca půl roku. Pí. doktorka je příjemná i na  pooperační péči  a hospitalizaci si stěžovat nemůžu, ale bohužel výsledek je dost neuspokojivý pro mně.Víc sdělovat nebudu, opravdu se není čím pochlubit, jsem z toho dost zklamaná a dle foto jistě pochopíte proč.Fotky jsou raději již upraveny, nechci být opravdu nikým poznána. 

13

Komentářů (13)

dobrý den,tak zkuste cvicit obličejovou jógu,treba podle ivetky stecove,mohlo by vám to s temi koutky pomoci
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Také bych nebyla s tímto výsledkem faceliftu spokojená, např."sysliky" máte pořád, rozdíl před a po je dle těchto fotek minimální...
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Myslím, dle fotografií, že se opravdu tato operace nepovedla a měla by si to paní MUDr. přiznat. Proto děkuji za upozornění a cítím s Vámi.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Bohužel nemohu souhlasit s pí. doktorkou, pokud by mě bylo řečeno, že koutky u mě nepůjdou vůbec zlepšit, tak bych tento zákrok vůbec nepodstoupila, kvůli těm koutkům jsem to hlavně podstoupila a takto jsem to i řekla pí doktorce a že ji věřím. V oblasti lícních kostí je opravdu po provedení operace kůže lepší.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
myslim, ze je vidiet omladenie, aj vypnutie kontur
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Nechápu, jak toto můžete napsat.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
ano taky se mi zda,ze na facelift je rozdíl opravdu jen minimální,to mohly spravit nitě,vyplne nebo neco podobneho a bylo by to stejne
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
prepacte, vy ste hovorca pani LI? vidim, ze po zakroku je vyrysovanejsia kontura lic aj brady, tvar posobi uzsim dojmom, vrasky od nosa k ustam su tiez vypnute, "sysliky" pani ma, ale mensie, zrejme k nim ma aj gen.predispozicie. nie som odbornik, nebudem sa vyjadrovat k tomu, co sa dalo este upravit nitami a vyplnami a pod., len pisem, ze po zakroku na fotke zmenu k lepsiemu vidim.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, to se Vám nedivím, že jste nespokojená, protože mezi fotkami před a po není téměř žádný rozdíl...kromě toho finančního o xx tisíc méně v peněžence. Naprosto chápu, že se Vám nechce chodit na botox nebo kyselinu, když jste po faceliftu. Já facelift také plánuji, mám podobný problém jako Vy tak doufám, že vše dopadne dobře. Jen si nechám také upravit i krk. Mějte se hezky, nejhorší je ta bezmoc a vyhozené peníze...
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, jsem také před zákrokem, a vidím, že i když nějakého lékaře strašně vychvaluji, chyby takový doktor dělá jako každý obyčejný smrtelník.Za tento zákrok paní doktorka by měli poslat minimálně na celou řadu školení za její peníze.Dalši varianta - zakázat provádět operace.<br />
Nenapadlo Váš, že s tím budete bojovat?<br />
Musí být soudní znalci snad i v tomto oboru a také právníky.<br />
Měli by Vám vrátit peníze a hodně dlouho se omlouvat.<br />
Pak by se to dalo opravit onde, u někoho, kdo to umí.<br />
S pozdravem.<br />
Daris
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahoj, lékaři provedou desítky operací týdně. Bylo by bláhové, se domnívat, že oni na chyby a komplikace nemají nárok. Kdo nemá komplikace a nespokojené pacienty, neoperuje. Paní doktorka, jak ji znám, je vyoperovaný specialista v plastické chirurgii s mnohaletou zkušeností ve státním i soukromém oboru. <br />
<br />
Já osobně, paní LI, výsledek vidím. Možná není perfektní, a možná nesplňuje 100% očekávání - ale určitě vám to sluší, a možná je to maximum co šlo udělat, aby vám operace nevzala přirozenost. <br />
<br />
Krásný den, Michaela<br />
<br />
četla jsem si i její odpověd na nespokojenost paní LI - facelift nebude mít stejný výsledek u všech žen. To že vydíte, že kamarádce to náramně prospělo a vypadá o 15 let mladší, a vy půjdete ke stejnému lékaři, nebude znamenat dosažení stejného výsledku - ve hře je mnoho faktorů, o kterých ale píše lékařka...
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, já tedy nevím, vyhledával jsem nespokojené se zákroky, abych se poučil pro případný
malý zákrůček na svém obličeji, ale podle Vašich fotek mi připadá, že došlo ke znatelné změně. Není vidět celý obličej a první fotka před zákrokem je světlejší, což může také klamat, ale je zřetelně vidět, že Vám vytáhla spadlou dolní část obličeje a rýhy u nosu téměř zmizely. To je to podle mě to zásadní pro co se facelift dělá. Vytažení spadlého obličeje. Kazdopádně, pokud se někdo rozhodne pro tak výrazný zásah do svého obličeje, jako je natahování a řezání kůže, měl by si uvědomit, že musí absolvovat víc konzultaci s několika chirurgy a sdělit jim své očekávání, které potvrdí, nebo ne. Ten kdo neudělal za život nejméně 100 face liftů alespoň na 80% spokojenosti, od toho bych se řezat do hlavy nenechal. V opačném případě je lepší nekoukat příliš na cenu, i když může být třeba o třetinu vyšší, než u toho kdo dělá hlavně prsa a břicha a chce si na mě vyzkoušet i obličej a tvrdí, že umí všechno. Všichni všechno neumi. A zásah do obličeje je určitě velmi náročný. Je to vidět. Hodně vidět. A na face lift bych nikdy nevolil ženu lékařku. A to i proto, že nikdy žádná z celebrit si nenechá seříznout obličej od ženy. Muži lékaři obličeje umí. Důkaz lze lehce dohledat na tomto webu.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den,
Je mi velice líto, že jste nespokojená s výsledkem operace. A řešíme tuto nespokojenost prostřednictvím portálu. Přestože jste se zatím nedostavila na další kontrolu.

Již před operací jste byla upozorněna, že koutky nelze vytáhnout dle Vašich představ, do úsměvu“, protože jde o anatomické postavení svalů a jejich sníženou tonizaci (povolení) v této partii obličeje. Pokles kůže obličeje je dán genetickými dispozicemi a změnami podkoží a kůže vlivem postupujícího věku, a s tím souvisejícími hormonálními změnami.

Tuto kvalitu kůže a podkoží žádná operace nedokáže ovlivnit.
U vás se jedná o lokální povolení kůže a podkoží v oblasti ústních koutků, které nelze operací vyřešit. Dále tato oblast je vzhledem k vysokému riziku poškození lícního nervu naprosto nevhodná k preparaci.

Vysvětlila jsme Vám, že vytáhneme povislou kůži pod koutky v oblasti lícních kostí, kůži obličeje a krku. Po provedení operace je dle fotek výsledný efekt vytažení povislé kůže obličeje i krku vč tonizace SMAS znatelný.

Informovala jsem Vás také, již k výše uvedeným skutečnostem, že vytažení koutků úst není možné, i vzhledem k nepřirozenému pooperačnímu vzhledu obličeje s omezením mimiky obličeje a dalších možných následných komplikací.

Ke korekci a snížení hloubky výrazné vrásky u ústních koutků jsem Vám nenabízela Botox, ale výplň kyselinou hyaluronovou, tedy vyplnění hluboké vrásky jdoucí od ústních koutků.

Mám samozřejmě k dispozici Vaše fotografie před a po zákroku, vzhledem k ochraně osobních údajů a lékařského tajemství je nemohu publikovat. Pokud budete souhlasit mohu je doplnit, aby dokreslovaly celý příběh I pro ostatní pacienty.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Chtěla bych vyjádřit obdiv a dík
Vážení, chtěla bych vyjádřit obdiv a dík za skvěle provedenou plastickou operaci, kteroujsem u Vás podstoupila před 10 dny. Dík nejen za výborný výsledek operace , ale i zaprofesionální a lidský přístup celého personálu . Ingrid M.
Výsledek je zázrak!!!

Jmenuji se Karla. Před několika měsíci jsem se odhodlala k tomu, že si nechám udělat facelift. Stárnoucí obličej potřebuje omladit a upadající sebevědomí zvednout. Přece jen člověk nechce být ještě před čtyřicítkou na odpis. Taky jsem ale měla...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.