Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

20. 2. 2020 · Aktualizováno: 1. 10. 2023

Přirozená prsa s implantáty Mentor 255ml

Stojí to za to
Průměrná cena: 92.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Přirozená prsa s implantáty Mentor 255ml
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

S vysledkem jsem velice spokojena, dokonce to predcilo ma ocekavani. Mam 255 ml anatomicky implantat a prsa vypadaji krasne prirozene, jizvy se mi hoji rychle, jsou to jen tenke male carky pod prsy. Pan docent Ondrej Mestak byl mily a ochotny. Pred i po zakroku se mnou komunikoval i po mailu a velice rychle zodpovedel me dotazy. Personal na klinice byl velmi prijemny a snazil se ulehcovat tezsi chvile po zakroku. Urcite mohu doporucit a s pripadnymi dalsimi zakroky se sem vratim.

2

Komentáře (2)

Ahoj,můžu se zeptat podle čeho sis vybírala operatéra? Byla pro Tebe stěžejní i značka implantátu? A nevložila byste fotku, abychom viděli krásný a přirozený výsledek :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahoj holky, já si myslím, že určitě ano. Přece jenom je to zásah do organismu, kde jde o zdraví a výběr operatéra tak implantátu je velmi důležitý. U Mentoru se mi nejvíc líbí záruka kvality, bezpečnosti, kterou získali dlouhodobou studií a letitým výzkumem. Takhle to vidím já. Co ty Elhr? Podle čeho jsi si značku implantátu vybírala Ty??
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.