Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

9. 4. 2020 · Aktualizováno: 2. 10. 2023

Reoperace nosu u opravdového odborníka

Stojí to za to
Průměrná cena: 29.500 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Reoperace nosu u opravdového odborníka
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Po první nepodařené operaci nosu jsem měla pokleslou špičku a nos celkově mohutny, hledala jsem tedy po 9 měsících vhodného plastického chirurga k reoperaci. Nejdříve jsem našla jedna paní doktorku, ale na konzultaci mě surově odbyla s tím, že nos je ještě oteklý a ze jsem mladá a mám si šetřit peníze na něco jiného. S brekem jsem odešla, ale hledala jsem dál a našla Doc. Válku. Z konzultace jsem měla skvělý pocit, pan doktor byl velice milý a věnoval mému problému pozornost, narozdíl od prvního operatéra z kliniky Esthé, ten celkový přístup se nedá srovnat. Cesta do Brna mi trvala 4 hodiny, ale tohle všechno se vyplatilo! Den po operaci mě pustili domů a par dní bylo zase náročných, ale s tím se počítá (pro krásu se musí trpět?). Po 14 dnech se sundavala sádra a nejdříve je nos velice otlačený, takže to může být nejdříve šok, ale poté je to každým dnem lepší. Důležité jsou pak taky masáže a celkově pooperační péče. Teď jsou to přes 2 měsíce od sundani sádry a já mám krásný nos s hezkou špičkou, ale zároveň je vhodný k mému obličeji.☺️ Tímto bych chtěla ještě jednou poděkovat za záchranu mého nosu a přála bych si vybrat Doc. Válku hned napoprvé. ♥️

9

Komentářů (9)

Dobrý den,<br />
Můžete prosit ukázat vaši fotografie do a po? Velmi mi zajímá vaše zkušenost.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Kdo Vas operoval z kliniky Esthe?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
MUDr. K.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahoj Dian, rhinoplastika patří mezi nejčastější zákroky plastické chirurgie, ale také patří k těm nejsložitějším. Jsem ráda, že jste spokojená. Nepřidala byste prosím fotky?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahoj :) Ja mam rovnaky problem, prosi neposlala by si mi fotky pred a po? :)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Prosím o foto před a po :)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobry den, za jak dlouho jste podstoupila reoperaci? A byla to celkova rhinoplastika? Dekuji za zpravu :)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, mohla bych sdílet svou zkušenost s rhinoplastikou u MUDr. Válka. Měla jsem tři operace: první a druhá u Války, třetí reoperace byla u jiného doktora v zahraničí. Můžete vše vidět v přirozených foto. Měla jsem mohutný a dlouhý nosánek, který věřím nebyl jednoduchý, protože kromě toho byl asymetrický. Po první operace jsem brečela skoro každý den - operace se nepovedla a zhoršilo se mi i dýchání (které ale do operace nebylo dokonalým). Zhoršilo se mi dýchání tak, źe jsem nemohla spát, sportovat atd. A měla jsem vyšetření na ORL, které to potvrdilo… Bez ohledu na to, jsem vděčná, že pan Válka byl vždy vstřícný a vždy jsem mohla přijet na konzultaci, vždy mi vysvětloval jak to napravit a ukazoval na možnosti kůže a samotné struktury nosu, vždy byl trpělivý i když jsem nevěděla jak říct co mám v myšlenkách (jsem cizinka a občas jsem nevěděla nějaká slova), po první operace byla jsem na konzultacích spoustu krát a ukázala i tu zprávu z ORL ohledně dýchání. Málo kdo ví, jaký je to složitý zákrok a jak je velké procento reoperace, ta podpora je moc důležitá pro každého pacienta.
Pan Válka mi sliboval, že vše lze opravit a částečně se mu to povedlo. Podstoupila jsem na druhou operaci, protože po konzultacích s jinými operátory v ČR jsem měla větší důvěru, že Válka je nejlepší a víc rozumí mému problému. Po operaci jsem viděla značně vizuální zlepšení - myslím si, že jsem ani neočekávala mít tak malý nos. Zůstaly mi problémy s dýcháním, je trochu vidět odklon nosu (ale v životě to není tak zřejmé a mi to moc nevadilo), měla jsem ještě problém s chrupavky, které ale jsem chtěla řešit. Po druhé operace jsem znovu šla na ORL, protože problém s dýcháním ovlivňoval můj život víc a víc, a dozvěděla jsem, že nosní přepážku mi Válka opravil jen částečně (chci říct, že na prvních konzultacích Válka mi nabízel abych šla na opravu přepážky a pak za nim na rhinoplatiku… což říkal ze své zkušenosti. Podařilo se mi se s nim tehdy domluvit, že mi opraví i přepážku… MUDr. Válka je především plastik, ORL problémy by měli řešit ORL specialisti). Na ORL mi podruhé nabízely reoperaci, ale teď už jen septoplastiku a předepsali kapky s hormony.
Už jsem měla pocit, že Válka tu přepážku mi možná neopraví a nechtěla jsem jít na septoplastiku na ORL, protože jsem věděla, že chrupavky z nosní přepážky potřebuji na rekonstrukci malých prohlubní… Proto jsem hledala alternativy a našla jsem doktora v Kazachstánu. Teď už mi běží třetí měsíc po rhinoseptoplastice, snad už vše bude v pořádku.

MUDr Válka je dobrý specialista, vždy jsem cítila lidský přístup. Druhou operaci u Války jsem měla jen za cenu anestezii.
+4
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Část 2:
Po druhé operaci jsem byla jen na jedné konzultaci, na které ale nelze bylo ještě nic řešit ohledně možných dalších kroků. Možná by mi Válka nabídl nějaké řešení, které by odstranilo ty problémy, které zůstaly. Věřím, že Válka vede pacienty do možného výsledku, ale je dobře rozumět, že nos a kůže má své limity a jsme všichni asymetrické - což bych říkala recenzním, které obsahují nějaká negativa. Při porovnání svého nosu a nosu po druhé operace mužů říct, že pan Válka mi udělal skvělou práci a hlavně nic nezhoršil (byly tam chrupavky, které stačili na poslední rekonstrukci). Je dobře poslouchat svého operátora a rozumět rizikům.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.