Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

11. 5. 2020 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Vyplnění kruhů pod očima kyselinou hyaluronovou

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Vyplnění kruhů pod očima kyselinou hyaluronovou
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Na klinice jsem paní doktorky Bergerové podstoupila vyplnění kruhů pod očima kyselinou hyaluronovou. Bylo to moje první estetické ošetření v životě. Měla jsem obavu, zda to nebude bolestivé, ale vůbec! Nebolelo to, ani žádné modřiny jsem neměla. Teď lituji, že jsem nešla už dřív. Kruhy pod očima mě trápily od mládí, vždycky jsem vypada starší a unavenější. Teď po 40 po ošetření vypadám líp, jak před deseti lety. :) Děkuji paní doktorce za skvělou péči a ostatním radím, nebojte se! :)

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Velká spokojenost

K paní doktorce Handlové chodím již léta a poslala jsem jí mnoho mých kamarádek. Všechny jsme velmi spokojené. Paní doktorka mi udržuje mladistvý vzhled pomocí různých druhů výplní od Botox přes výplně vrásek... Nyní jsem si nechala udělat...

Číst dál
Unavená pleť
Moje plet je unavena zkusila jsem prvni vypln vrasek na tvarich a po mesici jsem porad jak slepice kropenata. Chci podstoupit dalsi u oci ale pokud to ma mesic vypadat takhle tak radci neco jineho na doporuceni lekare.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.