Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

12. 12. 2020 · Aktualizováno: 21. 9. 2023

Z 85DD na 85C za 1hod. a 15 min, výsledek naprosto předčil veškerá očekávání

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Dne 12.8. jsem u mudr. Filipa Černocha a jeho skvělého týmu absolvovala zákrok zmenšení prsou z 85DD na 85C. Operace trvala pouze 1,15hod., hodinu JIB a zpět na pokoj. Ten samý den jsem byla naprosto soběstačná. Třetí den po operaci jsem jela domů. Po celou dobu mi byly k dispozici neskutečně ochotné a usměvavé sestřičky. Jsem 4 měsíce po operaci, nemám absolutně žádná omezení. Potíže se zády a šíjí vymizely okamžitě po operaci, jizvy kolem dvorce dolů jsou již téměř neviditelné, pod prsy o nich vím jen ve chvíli, kdy si je mažu a masíruji, aby neztvrdly. Nemohu být více spokojená: kombinace perfektního, velice laskavého přístupu pana doktora Černocha a jeho týmu a výsledek dokonalých prsů je jako sen. Kdykoliv jsem potřebovala konzultaci, vždy mi všichni vyšli vstříc. Jedinkrát jsem neměla dojem, že obtěžuji. Jsem panu doktorovi Černochovi a jeho týmu neskonale vděčná. Jeho zákrok zlepšil kvalitu mého života o 1000%. Pokud někdy budu zvažovat další zákrok, tak jedině k němu.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dne 12.8. jsem u mudr. Filipa Černocha a jeho skvělého týmu absolvovala zákrok zmenšení prsou. 26.8. jsem byla zpět v práci v plné polní. Ženy, které mají od přírody velká prsa, mi jistě dají za pravdu, že omezení, která nám tento "dar" předurčil, by vydala na román. Výstřihy vypadají vulgárně, nemůžete si pořádně zacvičit, bolest zad, šíje i prsou samotných je permanentní. A při mé výšce 160cm a váze 70kg bylo téměř nereálné najít padnoucí a vkusné oblečení. Přes prsa XXL, zbytek M. Neřešitelné. A podprsenky? Odporné stany, lepší přirovnání mě nenapadá. V den operace mě pan doktor "nakreslil", aby přesně věděl, co kde odebrat a naopak přidat (použil můj zbytnělý tuk na modelaci prsou v horní oblasti). Vše (opět) do detailu vysvětlil. Operace trvala pouze 1,15hod., pak na chvilku na JIBku a zpět na pokoj. První léky na bolest jsem dostala hned po operaci, pak večer před spaním. Ten samý den jsem byla naprosto soběstačná. Třetí den po operaci jsem jela domů, schopna sama se obléknout. Po celou dobu mi byly k dispozici neskutečně ochotné a usměvavé sestřičky. 6 týdnů jsem nosila kompresní prádlo (velmi pohodlné a všem ženám po podobném zákroku doporučuji), lék na bolest jsem si vzala doma po operaci možná tak 3x. Víc nebylo nutné. Jsem 4 měsíce po operaci, nemám absolutně žádná omezení. Potíže se zády a šíjí vymizely okamžitě po operaci, jizvy kolem dvorce dolů jsou již teď téměř neviditelné, pod prsy o nich vím jen ve chvíli, kdy si je mažu a masíruji, aby neztvrdly. Nemohu být více spokojená: kombinace perfektního a velice laskavého přístupu pana doktora Černocha a jeho týmu s výsledkem prsů "jako ze žurnálu" se cítím prostě skvěle. Kdykoliv jsem potřebovala konzultaci, vždy mi všichni vyšli vstříc. Jedinkrát jsem neměla dojem, že obtěžuji nebo že nemají čas. Naopak jsem za pár minut čekání slyšela několikrát zopakovanou omluvu. Jsem panu doktorovi Černochovi a jeho týmu neskonale vděčná. Jeho zákrok zlepšil kvalitu mého života o 1000%. Takže pokud někdy budu zvažovat další zákrok, tak jedině k němu.

2

Komentáře (2)

Dobrý den!! Děkujeme za krásný příběh a hlavně za doporučení pana doktora. 🤩 Zlepšení kvality života o 1000%??? To zní skvěle!
Nechtěla byste se pochlubit fotkami?
A co na Vaši změnu říká okolí??
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahojdaaa, vidím, že jsi se zmenšením prsou spokojená. Na fóru jsem narazila na dotaz Niii, která si neví rady a tak mě napadlo jestli bys ji třeba nechtěla trochu pomoct. Odkaz na její dotaz najdeš zde -
https://forum.estheticon.cz/zdravi-a-krasa/zmenseni-prsouch-na-pojistovnu-62887
Moc díky a užij si léto
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Redukční mammoplastika

V březnu 2012 jsem absolvovala pro diagn.hypertrofie prsů redukční mammoplastiku na odd. plastické chrirurgie. Operaci prováděl a až do vyléčení se o mne staral MUDr. Janeček se svým kolektivem ,t.j. i MUDr. Hošek a obě sestřičky. Všem jim ještě...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.