Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

31. 7. 2017 · Aktualizováno: 6. 10. 2023

Kulatý Mentor 350 ml pod sval, střední profil +

Stojí to za to
Průměrná cena: 60.100 Kč
19475
19476
19473
19474
85622

Hodnocení od Elena544762:

Kulatý Mentor 350 ml pod sval, střední profil +

Jsem moc ráda, že se můžu přidat ke spokojeným pacientkám pana doktora a podělit se o svoji zkušenost měsíc po augmentaci. Doktora Kulhánka jsem si vybrala na základě pozitivních referencí a fotografií na internetu. Při konzultaci jsem se utvrdila v přesvědčení, že jsem zvolila správně :) Probrali jsme mé představy, vyzkoušeli v podprsence, jak budou nová prsa zhruba vypadat. Pan doktor má velice milý a lidský přístup, zároveň je ale zkušeným profesionálem. Operaci, první čtyři týdny hojení a dvě kontroly mám za sebou bez jakýchkoliv komplikací, 10. den jsem už byla schopná se přes den postarat o svého 2.5 letého syna. Pana doktora Kulhánka nemůžu než vřele doporučit a ráda bych mu tímto poděkovala za nová prsa, která vypadají přesně tak, jak jsem si přála :) Přikládám srovnávací foto před zvětšením a měsíc po zákroku ( 32 let, 162 cm, 49 kg)

8

Komentářů (8)

Elen a i jsi syna nosila v ruce? Nebo to ještě ne? Po jaké době od operace prsou je tohle možné? Prsa máš moc hezká :-)
Odpovědět
Ahoj Lucie, děkuji moc :) Ten 10. den ještě určitě ne (váží 17 kg), po třech týdnech už to trochu šlo (opatrně s lokty u sebe a jen když to nebolelo). Až zhruba po 5. týdnu od operace jsem ho mohla nosit, zvedat, doběhnout atd. bez špatného pocitu, že si nějak ublížím. Věřím, že s lehčím dítětem to nemusí být problém i dřív, záleží na tom, jak se budeš cítit..
Odpovědět
Ahoj Eleno.<br />
Vaše prsa jsou krásná.<br />
V prosinci mám jít na operaci, byli mi navrženy stejné implantáty jako vám. Můžu vás poprosit o více fotek (teď, z profilu, ...). Po přečtení různých diskusí mám strach, aby nebyla moc velká. Mám 52 kg, 165 cm, 33 let. Svá prsa mám malinko větší než vy. Děkuju Zuza
Odpovědět
Zvazuji 340ml a taky mam obavu,aby to nebylo moc. A muzu se zeptat kolik mate po prsama? Ja mam 167cm,59kg a 73 pod prsama.
Odpovědět
Ahoj Zuzo,<br />
myslím, že se nemusíte bát, pokud si přejete plné trojky, které budou ještě vypadat přirozeně. Přikládám pár fotek (oblečené jsou z konce srpna, nahaté jsou 10 minut staré :) Ve volném tričku nebo košili není vůbec vidět, že mám větší prsa, když naopak chci, aby vynikla, jde to snadno :)<br />
Přeju Vám, ať se v prosinci vše podaří a ať jste spokojená!<br />
Elena
Odpovědět
Ahoj Matino,<br />
tak jako jsem psala Zuze, myslím, že se bát nemusíte, jsem menší než vy, pod prsy mám 65 cm a největší vypadají moje prsa bez oblečení, když oblečená jsem, tak určitě nemám žádné "balóny", které by trčely do všech stran :) Teď po více jak 4 měsících ještě trochu sestoupily a řekla bych, že vypadají tak přirozeně, jak je to při zvětšení o dvě čísla možné.<br />
Elena
Odpovědět
Ahoj Eleno,mate nadherna prsa. ??Na tutez velikost i typ implantatu jdu ted ve stredu 29.11.,tak uz se nemohu dockat,ale zacinam se i dost bat, jeste, jak vsude ctu vsechny mozne komplikace... Snad bude vse, jak ma.
Odpovědět
Dobrý den paní Elenka, jsem podobná i jako vy mám 168cm a 48kg prsa po odkojeni 2deti prsa šílená. Pořád se odhodlávají zda jít. Vaše recenze me hodně posunula vpřed. Jak jste na tom teď prosím vše v pořádku? Jste stále spokojená?? Bolelo to pak hodně zvětšit o tolik? Děkuji Lenka
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Augmentace, MUDr. Chorvát

Zdravím všechny ženy, které nad augmentací teprve přemýšlí. Ja jsem se rozhodla svěřit svá prsa panu doktorovi Chorvátovi. Rozhodovala jsem se na základě výsledných fotografií klientek a také na základě mnoho pozitivních recenzí.

Už na konzultaci...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.