Jak dlouho trvá rekonvalescence po vyplnění kruhů kyselinou hyaluronovou pod očima?

Jak dlouho trvá rekonvalescence po vyplnění kruhů kyselinou hyaluronovou pod očima?

Peggy75  |  návštěvník  |  Pardubický kraj
  • 1 odpovědí
  • 1 Like
Dobrý den, podstoupila jsem před 10- ti dny vyplnění kruhů pod očima kyselinou hyaluronovou na známé klinice. Pod očima se mi vytvořily otoky a vypadám hůře než dříve. Více lidí mi řeklo, zda jsem nevyspalá apod. Za týden mám důležitou akci, je toto trvalý stav, nebo lze kyselinu nějak odstranit?
MUDr. Jaroslava Kačírková  |  Premium member  |  Otorinolaryngologie  |  Černošice
  • 616 odpovědí
  • 114 Likes
Vypadá to na podání většího množství do jednoho místa a tíhou gravitace spadla dolů.na klasický otok je již dlouho od podání. Kontaktujte svého aplikujícího lékaře.
MUDr.J.Kačírková
SKIN CARE Liberec  |  Premium member  |  Liberec
  • 93 odpovědí
  • 45 Likes
Dobrý den,

takto z fotografie to vypadá, že máte v očním okolí tenkou kůži a díky tomu se vám výplň přesunula do oblasti, kde máte nyní bouličky. Rozhodně bych vám doporučila bez odkladu navštívit aplikujícího lékaře, aby vás prohlédl a doporučil další postup. Obecně existují dvě možnosti - rozpuštění výplně enzymovým přípravkem hyázou nebo terapie biotimulačním laserem pro urychlení vstřebání. Hyáza se optimálně aplikuje do 24 hodin po zákroku. Je možné rozpouštění zkusit i po delší době, kterou uvádíte, už to ale půjde hůře nebo vůbec.

Držím vám pěsti, ať vše dobře dopadne.

Hezký den,
MUDr. Xenie Kučerová
SKIN CARE Liberec
  • 4249 odpovědí
  • 1164 Likes
Odstranit to nejde a ani se o to nepokoušejte, mohlo by Vám to uškodit, provádějte si tlakové masáže. Tu Vaší akci asi musíte protrpět a doporučuji už si NIKDY pod oči nic nenechávejte píchat. Navštivte šikovného atestovaného plastického chirurga , aby Vám rok po této Vaší akci odoperoval víčka. Můžete pak i k nám, ale musím Vás vyšetřit a pak si stanovíme možnosti a další postup.
Na konsultaci (500,-.) se můžete objednat na  6079... Zobrazit číslo 607990077  Telefon , v dopoledních hodinách i na  6043... Zobrazit číslo 604303877  Telefon , nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
prim. MUDr. Blanka Vraspírová  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Ústí nad Labem
  • 1192 odpovědí
  • 380 Likes
Dobry den, kyselina hyaluronová váže na sebe vodu, takze pri hyperkorekci muzete mit stav, ktery popisujete.Je mozne ale latku rozpusti a do 24 hodim se stav uoravi.zdravi dr vraspirova
AURUM AESTHETIC CLINIC  |  Premium member  |  Praha
  • 357 odpovědí
  • 90 Likes
Dobrý den,
důležité je, jaký materiál vám byl aplikována a v jakém množství.
Pravděpodobně došlo k aplikaci většího množství materiálu či jeho posunu vlivem gravitace
Nicméně stav je řešitelný. Navštivte lékaře, který vám materiál aplikoval, bude si vědět rady.
Nebojte, lze to doupravit.
S pozdravem

MUDr. Milena Vojtíšková
www.aurumesthetic.cz
Vali  |  návštěvník  |  Moravskoslezský kraj
  • 4 odpovědí
  • 4 Likes
Mě také dělali pod očima výplně, ale dali mi to spíše k vnitřnímu koutku oka a bylo to OK hned od počátku. Myslím ,že u Vás je něco špatně a jen tak samo to nezmizí.(Ale nejsem doktor)
Klinika YES VISAGE - klinika estetické medicíny a plastické chirurgie  |  Premium member  |  Praha, Brno, Ostrava Bratislava
  • 360 odpovědí
  • 94 Likes
Dobrý den,
souhlasím s kolegy, že lze doupravit. Měla byste se v první řadě obrátit na lékaře, který Vám materiál aplikoval.

S pozdravem
MUDr. Tereza Gabryšová
www.yesvisage.cz
Peggy75  |  návštěvník  |  Pardubický kraj
  • 1 odpovědí
  • 1 Like
Dobrý den, děkuji za všechny odpovědi a zasílám zpětnou vazbu. Obrátila jsem se na ošetřujícího lékaře a z velké části se podařilo materiál rozmasírovat, nyní je již stav lepší, než před zákrokem, takže jsem spokojená. Nicméně nejvíce se přikláním k názoru MUDr. Tomáška, že mám tak tenkou kůži pod očima, že do tohoto typu zákroku bych jich nešla a do budoucna bude nejlepší stav řešit úpravou dolních i horních víček. Ještě jednou moc děkuji za názory, které mi v kritické situaci pomohly.

Související recenze a zkušenosti

MiriamTr 1.3.2018
Spokojený/á

Chtěla bych velmi poděkovat týmu V-clinic, za nádherně vyplněné rty. Zákrok byl téměř bezbolestný a s výsledkem jsem velice spokojená. Mohu všem doporučit!!!

5 Likes   29 Komentářů  

Injekční výplně - Související videa

Doktor ve Vašem okolí