Lipofiling nebo Teosyal Redensity II. na vpadlé kruhy pod očima

evinka
3. 11. 2014 · Poslední odpověď: 28. 10. 2018

Dobrý den, Kruhy pod očima vpadlé lipofiling nebo výplň Teosyal Redensity II. ? chtěla bych moc poprosit o radu odborníky. Jjelikož sama jako laik si nevím rady! :-(

Zvažuji mezi lipofilingem a Teosyal Redensity II.? Vůbec nevím co by bylo pro mne nejvhodnější na bezbarvé jen vpadlé kruhy pod očima? Jsem mladá nerada bych si zničila pleŤ...co by jste mi doporučili? Abych byla spokojená.

Děkuji moc

odpovědí (11)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů
Premium
Frýdlant nad Ostravicí · 5. 11. 2014
Nejlepší odpověď
Dobrý den, já bych zvolila Redensity II, mám s ní opravdu výborné zkušenosti, navíc byla nedávno zvolena výplní roku. Jako oční lékařka upozorňuji na složitost aplikace výplně pod oční kruhový sval, která patří jednoznačně do rukou odborníka. Poměry v očnici jsou velmi specifické, je třeba detailně znát anatomii této oblasti, k aplikaci použít zásadně kanylu a dát poprvé jen malé množství látky, protože oční víčka snadno a rády otékají. S pozdravem MUDr. Michaela Hustá, Beskydské centrum lékařské estetiky Frýdlant nad Ostravicí
Premium
Praha · 6. 11. 2014
Dobrý den,
"kruhy pod očima" se dají odstranit dočasnými, nebo permanentními výplňovými materiály.Teosyl Redensity II patří k dočasným materiálům. Je to vlastně kys. hyaluronová ,švýcarské výroby, kvalitní, ale bohužel vydrží tak asi 1 - 2 měsíce.
Lipofiling je metoda permanentní výplně pomocí vašeho vlastního tuku, který získáme opatrnou liposukcí.Pak se oblast pod očima opatrně vyplní.Protože je to metoda bolestivá, musí se provádět v analgosedaci, nebo celkové anestesii.Musíte počítat s otokem a zřetelnými podlitinami v oblasti aplikace, které mohou přetrvávat až 4 -6 týdnů.Tuk se může někdy částečně , nebo úplně vstřebat. Se srdečným pozdravem
MUDr.P.J.Vašek
primář
FORME Clinic
Praha
Premium
2 adresy v Jihomoravský kraj · 5. 11. 2014
Dobrý den,
dle fotografie bych jako první volila plastiku dolních víček , provedenou zkušeným plastickým chirurgem, v další fázi bych přistoupila ke korekci výsledného stavu ( pokud bude třeba ) hyaluronovou kyselinou, mezoterapií nebo obohacenou krevní plazmou. Tyto metody současně regenerují a hydratují pleť, mají protistárnoucí efekt.
Mějte se hezky
MUDr.Martina Neradová Richterová
DermaConcept s.r.o., Kuřim
Medicom clinic Brno, Jihlava
Litovel · 5. 11. 2014
Dobrý den,
z Vámi uvažovaných metod bych osobně doporučila Teosyal Redensity II -kyselinu hyaluronovou,pro větší bezpečnost zákroku.
Výborný efekt na kruhy pod očima má plasmaterapie,která nemá charakter výplně ,ale zlepší kvalitu kůže pod očima.
S pozdravem
MUDr.Iveta Fremlová

Premium
Dobry den, podle fotky se nejvhodnější a nejprirozenejsi jeví operace dolních víček. Mate nadbytek tukových váčku, které se pomoci vyplni budou jen maskovat a to pomerne finančně náročne a s docasnym efektem, navic z me zkusenosti vzhledem k vyraznosti váčků již i neprirozene. K vyplni je nejlépe použit preparát z hyaluronove kyseliny, a to z tech drahých, bezpečných a certifikovaných, osobne na propady pod očima preferuji jinou značku. A jestli kanylou nebo jehlickou záleží na zkušenostech a preferencích lékaře- plastického chirurga nebo korektivního dermatologa.

Mějte se fajn
MUDr. Petr PACHMAN
Medicom Clinic Brno, Jihlava
Premium
Praha · 4. 11. 2014
Dobrý den,
možností je více, jak popsali kolegové - chirurgický zákrok plastického chirurga nebo miniinvazivní ošetření pomocí výplní. S hyaluronovou kyselinou, což je zmiňovaná výplň Redensity II, jsou dlouhodobější zkušenosti. Kruhy pod očima také úspěšně řešíme aplikací vlastní plazmy, což je látka vašemu tělu nejpřirozenější.
Důležité bude, abyste se šla poradit na kvalifikované pracoviště, kde s Vámi proberou mořnosti, vše podrobně vysvětlí a vy si vyberet ošetření, které vám bude nejvíce vyhovovat.
Krásné dny
přeje

MUDr.Milena Vojtíšková
Premium
Praha · 4. 11. 2014
Dobrý den,
Souhlasím s kolegy, hyaluron je také bezpečnější, samozřejmě i jednodušší zákrok než lipofilling. Pokud byste i tak měla obavy, můžete nejprve absolvovat terapii platelet rich plasmou, která sice nevyplní, ale může zlepšit kvalitu pleti pod očima tak pěkně, že to pro spokojenost stačí. Efekt obvykle přichází již po 1. ošetření.
Na fotu je vidět, že jste světlý typ, nepíšete věk, ale již teď je tam mírný fotoaging, měla byste se více chránit přípravky s vysokým faktorem SPF, můžete tak oddálit povadání a stárnutí pleti v budoucnu.
Příjemný den,
Nina Koutná, dermatolog,
Klinika GHC Praha
Premium
Praha · 4. 11. 2014
Dobrý den,

podle fotografie se skutečně zdá, že máte váčky pod očima. To jsou tukové prolapsy a dají se odstranit nejlépe transkunjuktiválně zevnitř víčka.
Výplně (nejlepší zkušenosti mám s Redensity II nebo Volbellou) aplikuji do propadlých kruhů pod očima kanylkou, výsledek je velmi přirozený.
S přátelským pozdravem MUDr.Tereza Gabryšová dermatolog kliniky GHC Praha
Praha · 3. 11. 2014
Ideální bude především zajít na osobní konsultaci za zkušeným a atestovaným plastickým chirurgem. Já sám si myslím, že by stačilo odstranit trochu tuku s krajiny pod víčky tak jak se to provádí u blefaroplastik, víčka se nebudou tak klenout a kruhy zaniknou. U děvčat do 30 let a u těch, kterým kůže ještě nepřebývá to provádím zevnitř spojivky a není nic vidět. Výkon nazýváme transconjunctivální (skrz spojivku) blefaroplastika (plastika víček). Z mého pohledu se s tím nedá nic zkazit a proces nic neporuší a budou li kruhy pronikavé i tak, pak následující uvedená řešení, kde jakási rizika jsou.
Jak píši, určitě se obraťte s takovýmto problémem na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.

Zdraví Dr. Tomášek

Vyjádřete se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí...
Premium
Ústí nad Labem · 3. 11. 2014
Dobry den, oboji je dobra volba, Osobne bych sla preferovala Redensity. Penez alexia pouze na prioravku, Zalezi I na zpusobu aplikace. ️Dr vraspirova Blanka
0 adres v · 3. 11. 2014
Z me 30 lete zkusenosti tenduji pro hyaluron.
Hlavne najdete dobreho odbornika, ponevadz pod ocima je to velmi citlive

Dr.Dana

Marbella & Alicante

Najít další otázky

Podobné dotazy


Zeptejte se lékaře