Zeptejte se lékaře Vyřešte své pochybností!

Výplň nosoretních vrásek

VjerkaP · Vytvořeno: 31. 5. 2009 · Aktualizováno: 25. 2. 2013

Dobrý večer, Je mi 37 let a zvažuji výplň nosoretních vrásek, ale mám obavy abych po aplikaci nevypadala jako maska..tj. zdali se výplní nosoretních vrásek (které mám spíš širší a mělké, než hluboké a úzké) nezmění mimika obličeje, např při úsměvu a zdali se to dá předem nějak odhadnout. Mám také strach, aby obličej nevypadal jakoby nabobtnale. A také zdali záleží na výpňovém materiálu či šikovnosti lékaře, aby nedošlo k nějakým podkožním hrudkám. Proto se ptám odborníků, zdali tento zákrok vypadá přirozeně, protože např. u výplně rtů je někdy efekt dost nepřirozený. Děkuji za odpověď.

15 odpovědí

Všechny odpovědi na tuto otázku jsou od skutečných lékařů
  • MUDr. Otakar Lucák

    MUDr. Otakar Lucák

    Nejlepší odpověď
    19. 2. 2013 ·

    338 odpovědí

    Teď se na Vás sesype záplava cen - někde od 2.500 Kč do zhruba 13.000 kč za jednu injekci, což je v naprposté většině 1 ml. Někdy na nosoretní vrásky 1 ml stačí, někdy jsou potřena 2 ml. I když jsou peníze a samozřejmě cena, ktero za to zaplatíte, velice důležité, v tomto případě jsou uváděné ceny velmi zavádějící. Ani úplně nízká, ani úplně vysoká cena není zárukou jak bezpečnosti přípravku ( granulomy apod.),tak hlavně délky efektu. Může se Vám pak stát, že za utracené peníze budete mít efekt třeba jenom 2-3 měsíce. Dneska se živí aplikací výplňových materiálů opravdu doslova kde kdo a navíc se často levné výplňové materiály prodávají za cenu těch kvalitnějších výplní. Nabídka je obrovská a pro laika naprosto nepřehledná. Je třeba velmi pečlivě vybírat, a to v každém směru. Přeji hezký den. Prim.MUDr.Otakar Lucák, Klinika plastické chirurgie Ostrava

    Po

  • Dobrý den,

    chcete-li kvalitní výplň a výkon zkušeného dermatologa, pak počítejte s cenou od 8 tisíc. Samozřejmě existují i levnější výplně, ale vystavujete se tak riziku nespokojenosti s výsledným vzhledem a také tomu, že za poměrně krátkou dobu byste musela zákrok opakovat. V tu chvíli by se levnější zákrok stal dražším.
    Abyste byla spokojena s výsledkem, který vypadá přirozeně, musím zdůraznit, že to opravdu není jen ve výplni samotné, ale také v profesionální aplikaci.

    Ideální bude zastavit na bezplatnou a nezávaznou konzultaci u zkušeného dermatologa.
    Pokud byste chtěla využít konzultace u zkušeného dermatologa na některé z našich poboček.

    S pozdravem
    Klinika YES VISAGE

  • MUDr. Oskar Foldyna - První liposukční klinika

    MUDr. Oskar Foldyna - První liposukční klinika

    22. 2. 2013 ·

    108 odpovědí

    Dobrý den, v naší klinice používáme franc.výplň STYLAGE a 1ml tohoto gelu stojí 5tis.Kč, což by Vám mohlo vystačit. Trvanlivost cca 1rok.

  • MUDr. Milena Vojtíšková

    MUDr. Milena Vojtíšková

    20. 2. 2013 ·

    123 odpovědí

    Dobrý den,
    rozumím Vám, cena je většinou pro každého důležitá, alespoň pro pocit, že ví, v jaké relaci se pohybuje.
    Cena se odvíjí jednak od spotřeby materiálu a také podle toho, jak je vráska rozsáhlá a hluboká a dále podle vybraného materiálu. Dnes máme na trhu řadu výrobců výplní, ty se liší se délkou trvání a tedy i cenou. Velmi orientačně lze tedy skutečně říci, že cena za aplikaci se pohybuje od 5000 Kč - 12000 Kč. Vaši situaci doporučujeme probrat individuálně, nabízíme Vám bezplatnou konzultaci v naší poradně.

  • MUDr. David Tomášek

    MUDr. David Tomášek

    19. 2. 2013 ·

    2616 odpovědí

    Naše pracoviště vyplněje vrásky vlastním tukem a cena je dle rozsahu a místa. Nosoretní rýhy bývají v ceně 18. tis. Kč. Efekt je trvalý.Zdraví Dr. Tomášek

  • Mediestetik, skupina klinik

    Mediestetik, skupina klinik

    19. 2. 2013 ·

    158 odpovědí

    Dobrý den, cena na naší klinice je za povrchové nosoretní rýhy 5500 Kč (filery Princess) a 7650 (filery Juvederm). U hlubokých rýh je to 10300 (filery Princess) a 12920Kč (filery Juvederm)

  • MUDr. Milena Vojtíšková

    MUDr. Milena Vojtíšková

    20. 9. 2012 ·

    123 odpovědí

    Dobrý den,
    výplně nosoretních rýh provádíme poměrně často. Na trhu je řada kvalitních výplňových materiálů, které používáme. Nabízíme bezplatnou konzultaci, kde bychom vše probrali a naplánovali vše k Vaší spokojenosti.
    S pozdravem MUDr. Milena Vojtíšková

  • MUDr. Ludvika Záhořová

    MUDr. Ludvika Záhořová

    21. 1. 2011 ·

    72 odpovědí

    Dobry den,
    jste ve veku, ktery je idealni k prirozene "korekci" pocinajicich vrasek nebo ryh;citlive vyplneni nosoretnich ryh "vrati" Vasi tvar o nekolik let zpatky.
    Mate pravdu,zalezi na tom,aby Vase predstavy byly v souladu jednak s moznostmi,ktere aplikace "fileru" nabizi,jednak s estetickym citetim lekare.Vysledkem aplikace vyplne je velmi prirozene zlepseni vzhledu;rozhodne se nemusite obavat,ze by byla nejak omezena Vase mimika.
    Budete-li si prat blizsi vysvetleni,muzete se ke mne objednat na konzultaci-a prinest si s sebou nejake Vase drivejsi fotografie.
    Srdecne vas zdravim
    Ludvika Zahorova,Poliklinika Na Narodni,Praha 1

  • MUDr. Jana Vybulková Zavadilová

    MUDr. Jana Vybulková Zavadilová

    18. 9. 2010 ·

    139 odpovědí

    Dobrý večer,
    pokud chcete udělat něco pro omlazení obličeje a nemuset zákroky každý nejpozději rok opakovat, kde najdete veškeré informace k těmto zákrokům ideálním preparátem, který doplní obličej vaším vlastním vazivem.

    S pozdravem

    MUDr. Jana Vybulková Zavadilová
    První certifikované pracoviště v ČR specializované pro práci s Metacrillem

  • Aspen Aesthetic Clinics, Klinika Praha

    Aspen Aesthetic Clinics, Klinika Praha

    1. 6. 2009 ·

    224 odpovědí

    nebojte se, budete vypadat o trosicku mladeji a vse ostatni Vam zustane..
    napiste kdykoliv
    office@aspenaestheticclinics.com
    neb prijdte na navstevu a muzete se podivat, jak vypada vysledek a trosicku omlazeni u ostatnich

  • MYCLINIC prague

    MYCLINIC prague

    1. 6. 2009 ·

    69 odpovědí

    Dobrý den, s vyplňovaním vrásek kyselinou hyaluronovou máme velmi dobré zkušenosti, k hrudkování nedochází. Vrásky se po ošetření zjemní, efekt vypadá přirozeně, ke změně mimiky obličeje ani nabobtnání nedojde. S pozdravem MUDr. Lucie Jurtinová, MYCLINIC Prague

  • MUDr. Světla Procházková

    MUDr. Světla Procházková

    1. 6. 2009 ·

    13 odpovědí

    Výplň nosoretních rýh je velmi častá a naprosto bez komplikací , množství , které se obyčejně aplikuje t.j. l ml kys. hyaluronové v žádném případě nezpůsobí nabobtnání obličeje a vypadá velmi přirozeně bez nebezpečí ochrnutí svalstva , které vy v této oblasti způsobila aplikace botoxu , v aplikacích kys. hyaluronové je pouze finanční rozdíl dle jednotlivých pracovišt , máte-li zájem o bližší informaci zatelefonujte nebo se přímo dostavte dnes večer ke konzultaci a případné aplikaci v Praze Drprocházková

  • MUDr. Jiří Vrbický

    MUDr. Jiří Vrbický

    1. 6. 2009 ·

    222 odpovědí

    Vážená paní
    Nejprve si ujasněte,zda u vás více převládají obavy,nebo přání svůj vzhled vylepšit. Dotazováním na internetu nic nevyřešíte.Pak navštivte některého plastického chirurga,který se problematikou zabývá. Na internetu je nabídek dost.
    s pozdravem Dr. Vrbický

  • MUDr. David Tomášek

    MUDr. David Tomášek

    31. 5. 2009 ·

    2616 odpovědí

    Určitě najdete mnoho pracovišť, která Vám vyplnění vřele doporučí. Vyplnění je více druhů a nikdy Vám operater nemůže dopředu přesně říci, zda to vyjde podle Vašich představ. Výplně fungují, to by se pak neprodávaly a nepoužívaly, ale záleží také hodně na tom, zda Vy jako jedinec tuto změnu bude brát kladně, nebo ne. Zdraví Dr. Tomášek

  • MUDr. Jiří Paděra - Perfect Clinic

    MUDr. Jiří Paděra - Perfect Clinic

    31. 5. 2009 ·

    975 odpovědí

    Výplní se provede pouze doplnění nedostatku tkáně pod vráskou. Odstranění mimiky způsobuje aplikace botulotoxinu. To je něco zcela jiného. dr.Paděra

Najít další otázky

Podobné dotazy
