Mezoterapie kmenovými bunkami

Mezoterapie kmenovými bunkami

lucie  |  návštěvník  |  Plzeňský kraj
  • 65 odpovědí
  • 22 Likes
Dobry,den,chtela bych se zeptat na odbornou radu ohledne mezoterapie kmenovymi bunkami na vrasky a povadlou plet nebo na rust vlasu.nekde jsem cetla,ze to neni bezpecne a poradne odzkousene ale nektere kliniky jako napr. medikhaus a asi i platanclinik tyto procedury nabizeji,tak bych chtela vedet,jestli s tim ma nekdo zkusenosti,z ceho ty bunky vlastne jsou,v cem pomahaji a zda to mohu bezpecne podstoupit,dekuji za informaci
Body&Face clinique  |  Basic member  |  Praha
  • 66 odpovědí
  • 22 Likes
Dobrý den Lucie, ideálním řešením pro svěžest pleti, redukci vrásek a zejména jako prevence stárnutí je ošetření vlastní krevní plazmou. Do pleti se aplikuje Vaše vlastní plazma (vznikne odstředěním Vaší krve), obsahující mj. kmenové buňky. Jakékoliv alternativy "kmenových buněk" nejsou zdaleka tak účinné, jako klasická plazmaterapie. Původ mezopreparátu "kmenových buněk" je laboratorní.
V Body&Face clinique jsme tuto terapii dříve také nabízeli ale od okamžiku, co jsme měli možnost srovnání výsledků, používáme už jen plazmu. Technicky (provedením) se jedná o velmi podobné zákroky. Díky plazmaterapii dojde k výraznému zlepšení kvality pleti, redukci mimických vrásek, zpevnění a rozjasnění pleti, resp. efektu omlazení. Současně je toto ošetření vynikající jako prevence stárnutí.
Pokud byste měla zájem o bezplatnou konzultaci, ráda Vás kdykoliv přivítám na naší klinice. Nyní nabízíme plazmaterapii v akční ceně 2.199,- Kč. Děkuji a přeji hezký zbytek dne,

Mgr. Pavlína Blažek XXXXXXXXXXXXXXXXX
lucie  |  návštěvník  |  Plzeňský kraj
  • 65 odpovědí
  • 22 Likes
Dekuji za odpoved,loni jsem podstoupila 3x regemplazmu a regenmatrix ale zadneho zlepseni pleti ani odstraneni vrasek sem si bohuzel nevsimla,nepomohlo to,mozna je to jen pro dvacetilete holky co zadne vrasky jeste nemaji,aby si tu plet udrzovaly,me je 33 a vrasky nesli odstranit ani K.H.tak hledam jinou ucinnou metodu,ktera by mi pozvedla mirne povadlou plet a odstranila vrasky kolem ust a oci ale tech procedur je tolik,ze nevim kterou si vybrat, nevite,jestli by mi treba pomohl laser nebo napr.thermage?nechci jit jeste na nite ani na botox

Reakce na lucie

doc. MUDr. Roman Šmucler CSc.  |  Premium member  |  Stomatochirurgie  |  Praha, Karlovy Vary
  • 681 odpovědí
  • 344 Likes
Ano, jsou mnohem efektivnější postupy a vesměs i levnější...

Reakce na lucie

Premier Clinic  |  Basic member  |  Praha
  • 192 odpovědí
  • 54 Likes
Dobrý den,

na mírně povadlou pleť, vrásky kolem úst a očí Vám mohu doporučit velmi účinné ošetření mikrojehličkovou frakční radiofrekvencí Secret, které poskytuje dlouhodobé výsledky - až 2 roky. Více informací můžete nalézt zde: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Zdraví MUDr. Jana Votrubová, PhD. - dermatolog
doc. MUDr. Roman Šmucler CSc.  |  Premium member  |  Stomatochirurgie  |  Praha, Karlovy Vary
  • 681 odpovědí
  • 344 Likes
Je to bezpečné, neb to nefunguje . Není to povolené. Ale někdo na tom určitě vydělá...Asi tak to s tím je.
lucie  |  návštěvník  |  Plzeňský kraj
  • 65 odpovědí
  • 22 Likes
Aha,myslela jsem si to,zrejme to tedy nepomuze ani proti padání a rust vlasu,moc dekuji za informac

Reakce na lucie

doc. MUDr. Roman Šmucler CSc.  |  Premium member  |  Stomatochirurgie  |  Praha, Karlovy Vary
  • 681 odpovědí
  • 344 Likes
To opravdu nepomůže. na to jsou jiné postupy a specializovaná centra. některé léky dokonce hradí zdravotní pojiš'tovny.
Prof. MUDr. Markéta Dušková CSc.  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 597 odpovědí
  • 200 Likes
je nutno zdůraznit, že se musíte informovat na proceduru přesně u toho, kdo ji nabízí, protože moje odpověď není vysvětlením konkrétních nabízených postupů, ...obecně vzato v současné době je možné použít pouze vaše vlastní tzv somatické kmenové bb, tj buď odebrat vaši krev anebo tukovou tkáň, z toho separovat materiál obsahující i kmenové bb a ten použít, .. nezapomeňte, že se často zaměňuje základní dvojí typ kmenových bb- embryonální- v klinické praxi je zatím nemožné užívat, stejně jako není možné užívat allogenní somatické (z jiného člověka)- a v současnosti jediné pro klinickou praxi povolené tj autologní somatické= z tkáně člověka, u kterého budou následně užité .. opět obecně vzato materiál je schopen nabudit lepší prokrvení a tím stimulovat lepší biologickou kondici, tedy např. u kůže její svěžest. Co se týče dalšího účinku, je to otázka způsobu aplikace a umístění i množství materiálu, přeji hezký den prof dušková
lucie  |  návštěvník  |  Plzeňský kraj
  • 65 odpovědí
  • 22 Likes
A co si prosim myslite o techto preparatech?myslite,ze by tohle mohlo byt ucinne?mely by to byt kmenove bunky na rust vlasu.jako laik tomu vubec nerozumim,ale hledam jako vsichni klienti tu nejlepsi peci a kvalitu.h-Oligopeptid - 2 (IGF-1)
sh-Polypeptid - 1 (bFGF)
sh-Polypeptid - 9 (VEGF)
Copper Tripeptid - 1,dekuji za odpoved
Klinika estetické medicíny Petra Clinic  |  Premium member  |  Praha, Karlovy Vary
  • 553 odpovědí
  • 66 Likes
Hezký den paní Lucie,

přijďte na bezplatnou konzultaci, vyhodnotíme stav Vaší pleti a zároveň vybereme ošetření, které bude pro Vás nejefektivnější.
Velmi záleží na individuálním posouzení pleti a přesné aplikaci, na zkušenostech lékaře.
Těšíme se na Vás.
Mgr. Petra řehořková
ANDRÉ - klinika estetiky s.r.o.  |  Basic member  |  Průhonice
  • 3 odpovědí
  • 1 Like
Dobrý den, vzhledem k mým zkušenostem s efektivností opakovaných ošetření mých klientek, ani já ani ony, jsme nezaznamenaly žádný velký efekt. Na vrásky jsou jiné metody ošetření např.výplněmi, na povadlou pleť např. mezoterapie kyselinou hyaluronovou, mezonitě, prime lifting na vypnutí pleti..
MUDr. Marta Hejdová, André klinika
MUDr. Eva Nývltová  |  Basic member  |  Chirurgie  |  Svitavy
  • 45 odpovědí
  • 8 Likes
Dobrý den, doporučuji Vám vyzkoušet sérii ošetření radiofrekvencí, po 2-3 měsících se projeví na kvalitě pleti. Zbývající vrásky lze pak vylepšit některou z výplní kyselinou hyaluronovou odpovídající hloubce a lokalizaci vrásek. MUDr Eva Nývltová, |C.E.M. -centrum estetické medicíny,Svitavy
Amaryllis Centrum Praha  |  Premium member  |  Praha
  • 112 odpovědí
  • 30 Likes
Dobrý den paní Lucie,

myslím, že pro Vás bude nejlepší nechat stav Vaší pleti odborně posoudit a zhodnotit, co by bylo pro potřeby Vaší pleti a stupně jejího stárnutí optimální. Z vlastní zkušenosti Vám můžu doporučit kombinaci metod. Pokud jsou již vrásky a některý stupeň ochabování pleti, tak povětšinou samotná aplikace plazmy do kůže nepomůže, byť obsahuje něco málo vlastních kmenových buněk. O původu kmenových buněk se budete muset doptat na příslušných klinikách, které ošetření nabízejí. Pokud však nebudou čerstvě odebrané z Vaší krve, nebo z podkožního tuku, tak jejich vitalita, původ a funkčnost jsou otazné. Přejete-li si konzultovat možnosti ošetření Vaší pleti s působením proti stárnutí, klidně nás kontaktujte na tel.č.  222 ... Zobrazit číslo 222 210 237  Telefon , rádi se Vám budeme věnovat. S přáním příjemného večera, MUDr. Z. Takácsová a Amaryllis Centrum Praha 1.

Související recenze a zkušenosti

Mezoterapie (revitalizace obličeje, krku, dekoltu, rukou) - Související videa

Související indikace

Doktor ve Vašem okolí