Dobrý den, jsem 14 dní po operaci nosu a stále mám pravou polovinu nosu (kůži) úplně necitlivou. Chci se zeptat, jestli si myslíte, že je to normální a může to ještě odeznít, nebo je to nějaký problém (je to dost nepříjemné - jako bych místo nosu měla nějaký cizí předmět z modelíny...). Na kontrolu ke svému lékaři mám jít až za 14 dní, tak se raději ptám tady. Děkuji za odpověď.
Nelze říci, že je to obvyklé. Jedná se o periferní necitlivost kůže, která se s největší pravděpodobností zrestauruje. Máte-li ovšem nějaký problém, ihned se obraťte na svého operatera, třeba jen telefonicky. Stojí Vám to za to. Zdraví Dr. Tomášek 607990077
Dobrý večer. Prodlení se bát nemusíte. Spontánně se stav bude spíše zlepšovat, než zhoršovat. Chcete-li regeneraci nervů pomoci, užívejte komplex vit. B, např. Milgammu. Nashledanou, dr. Remeš
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.