1 / 3

Klepnutím na obrázek jej zobrazíte v plném rozsahu

Až se vše zahojí budou prsa přirozená ?

AN
28. 2. 2023 · Poslední odpověď: 4. 3. 2023

Dobrý den včera jsem podstoupila výměnu implantátů. Chtěla jsem přirozené prsa popřípadě modelaci. Byla jsem domluvena na 300ml . Dnes jsem svá prsa viděla mám 450ml mentor vyšší profil a prsa semi zdají strašně od sebe a nepřirozená . Kontaktovala jsem p. Doktora a tvrdí ze si to sedne je to možné? Jsem z toho opravdu zoufalá . Dekuji za radu

Reklama

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

6. 3. 2023

Dobrý den,
je mi líto, ale implantáty takové velikosti nedělají s vašimi proporcemi přirozená prsa, ale i velikost 300 ml je, podle mého názoru, pro vás velká, pokud byste chtěla přirozená prsa, tedy taková, kde by nikdo nepoznal, že implantáty máte.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová

2 adresy v Praha (kraj)
Plastický chirurg
6. 3. 2023

Dobrý den,
přirozená prsa to znamená, že nikdo nepozná, že máte implantáty, ale s tímto objemem implantátu to bude patrné vždy, že je máte. Jste velmi štíhlá a i implantáty 300 ml by byly, podle mého názoru, na vás také velké.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová

2 adresy v Praha (kraj)
Plastický chirurg
3. 3. 2023

Vážená slečno, 24 hodin po operaci se absolutně věc nedá hodnotit. Do budoucna, samozřejmě, objem zůstane, tvarově se poprsí ještě bude měnit. Zachovejte nyní klid a výsledek, porovnání s předoperačními fotografiemi, hodnoťte nejdříve za čtvrt roku.
A nyní hlavně: dodržte doporučený klidový a šetřící režim s aplikací speciální podprsenky Každá rána se nejlépe hojí, má-li maxim klidu.
S pozdravem, prim. Dr. V. Víšek, CSc., CAN Clinic.

Praha
Plastický chirurg, Intimní chirurg
2. 3. 2023

Dobrý den,
prsy s největší pravděpodobností opravdu změní svůj tvar i pozici. Hodnotit výsledek operace bezprostředně po výkonu je předčasné.
S pozdravem
Ivo Menšík

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 11. 2022
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 14. 6. 2023
Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 13. 6. 2019
Modelace prsou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 26. 7. 2024
Abdominoplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 6. 2015
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 17. 12. 2007
Modelace prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 16. 8. 2021
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 13. 11. 2023
Modelace prsou s augmentací
1 odpověď, nejnovější odpověď: 2. 5. 2020
Zvětšení prsou
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 30. 1. 2013

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře