Velikost prsních implantátů. Kolik ml k mému tělu?

Máte před zákrokem?

Vyplňte krátký dotazník a pošlete nezávaznou poptávku až 4 specialistům na tento zákrok. Díky dotazníku snadněji získáte konkrétní odpověď od špiček v oboru – rychle a zdarma.

Máte po zákroku?

Sdílejte své zkušenosti v rychlé anketě a pomozte ostatním se lépe rozhodnout.

  1. Step 8
  2. Step 9
  3. Step 10
  4. Step 11
  5. Step 12
  6. Step 13
  7. Step 14
  8. Step 15

Jakou máte velikost prsou?

Jakou velikost prsou byste chtěla mít?

Jaký tvar prsou preferujete?

Jak byste nejlépe označila váš stav prsou?

Kterou značku implantátů preferujete?

Kdy by měla operace proběhnout?

Pomohla by vám v rozhodování možnost platby na splátky?

Chtěla byste se připojistit na případné komplikace po zákroku?

Velikost prsních implantátů. Kolik ml k mému tělu?

Martina  |  návštěvník  |  Zlínský kraj
Rada bych slysela nazor ostatnich, verejnost i odbornost, na velikost prsnich implantatu k me postave, co byste mi doporucili. Po konzultaci mi byl navrzen kulaty implantat, parcialne pod sval 300 ml. Venuji se fitness. O operaci jsem rozhodnuta. Avsak premyslim nad vetsi velikosti. Chapu doporuceni, ale rada bych slysela i dalsi nazory. Dekuji vsem.
MUDr. Jiří Paděra - Perfect Clinic  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 1861 odpovědí
  • 282 Likes
Dobrý den, vložením zmíněných implantátů podle mě vzniknou prsa velikosti minimálně C. Ale jistě jste jej při konzultaci vyzkoušela. Větší implantát samozřejmě znamená větší velikost prsů a pod tenkou kůží ve Vašem případě bude samozřejmě i více hmatný. Zda se i nadále s takto velikými prsy budete moci věnovat fitness musíte posoudit sama. dr.Paděra
  • 4439 odpovědí
  • 1282 Likes
Ode mně moc odpověď nedostanete. Tady také záleží na kvalitě žlázy. A na to si musí chirurg také sáhnout. Máte prsy už jehce povislé a také se může stát, že na novém prsu bude patrný prs starý, tedy tzv. doubble-boubble. Otázka take zní co chcete - mít prsa přirozená a nebo hned na první pohled patrné zvětšení prsou implantáty. Jinak klobouk dolů figuru máte vycvičenou nádherně a augmentace Vás určitě hodně psychicky posílí...
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás.
Na konsultaci se můžete objednat na  6079... Zobrazit číslo 607990077  Telefon , nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
www.precizia.cz, davidtomasek@precizia.cz

Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
prim. MUDr. Aleš Fibír Ph.D.  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Hradec Králové, Čáslav
  • 156 odpovědí
  • 57 Likes
Dobrý den,
bez možnosti Vás vyšetřit berte mou odpověď jako přibližnou, podle fotografie se také nelze přesně rozhodnout. Návrh vhodné velikosti implantátu není úplně jednoduchá věc a má několik zákonitostí. Nejdříve se určuje šířka implantátů, protože široké implantáty se na úzký hrudník "nevejdou" a naopak úzké implantáty dělají příliš velkou mezeru mezi prsy. Druhý údaj je výška implantátu. Vysoký implantát je nevhodný pro klientky co mají uložená prsa spíše výše (high breasted) nebo jsou malého vzrůstu, naopak nízké implantáty u vysokých postav nebo u nízko položených prsů (low breasted). Pokud je šířka a výška implantátu stejná tak lze použít kulatý implantát, jinak je nutno zvolit implantát anatomický. Poslední údaj je projekce implantátu, tedy kolik centimetrů bude implantát v poloze vestoje "čnít" směrem dopředu. Nevýhoda kulatých implantátů a zvláště těch s velkou projekcí je někdy nápadný přechod mezi hrudní stěnou dekoltu a prsem a to zvláště u štíhlých pacientek. Tento popis je velmi stručný a ve skutečnosti je problematika volby implantátu ještě složitější, ale pro Vaši orientaci v problematice Vám tento stručný popis stačí. Až na základě těchto údajů Vám vyplyne objem implantátu, který je tak pro mne na rozdíl od většiny tazatelek na těchto fórech až tím posledním a v podstatě nejméně důležitým údajem.
Pokud je Váš implantát široký, vysoký a plochý, neudělá Vám hezké poprsí. Pokud je úzký, nízký a s extrémně velkou projekcí, což může při Vámi popsaném objemu také být, bude výsledek také nic moc. Pokud je však správně široký, správně vysoký a se správnou projekcí, tak Vám prsy udělá pěkné. Všimněte si, že se bavíme stále o implantátu o stejném celkovém objemu. Na Vaši otázku tak nejde uspokojivě odpovědět bez možnosti Vás vidět. Nezbývá Vám než důvěřovat Vašemu operatérovi, případně si k někomu jinému dojít pro "druhý" názor. Přeji Vám hodně štěstí při Vaší volbě.
Klinika Laser Esthetic  |  Premium member  |  Praha
  • 581 odpovědí
  • 109 Likes
Dobrý den, vše je věc osobního vkusu a také anatomickým poměrů v dané oblasti kam se bude implantát vkládat. Podle mne určitě větší ne, zejména pokud se věnujete posilování a fitness.
MUDr. Pavel Hlava
www.laseresthetic.cz
kary  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
  • 69 odpovědí
  • 13 Likes
Dobry den Martino podle fotek jsem měla presne takto mala prsa a jsem ted 5 mesicu po zvetseni mam 400ml pod sval pres prsni dvorec udelalo mi to krasne C takze do tech 300ml az 400ml bezte

Související recenze a zkušenosti

Registrovaný uživatel MUDr. Barbora Brezová PhD. 6.5.2019
Spokojený/á     

Velka vdaka Pani doktorke Barborke Brezovej.je skutocna proficka a ma zlate rucicky.vdaka nej sa opat citim byt atraktivnou zenou a nie iba ako mama 2 deti.jednoznacne ju odporucam ?

Související indikace

Doktor ve Vašem okolí