Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

13. 2. 2014 · Aktualizováno: 4. 10. 2023

Naprostá spokojenost, profesionální přístup, doporučuji

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Naprostá spokojenost, profesionální přístup, doporučuji
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Na doporučení známých a manželky :) jsem se rozhodl vyzkoušet botulotoxin do podpaží proti pocení. V Asklepionu mi vše vysvětlili, paní doktorka byla milá a profesionální. Což velmi oceňuji - bývám totiž u lékaře trochu nervózní, ale tady všechno proběhlo hladce a ja neměl pocit, že kladu hloupé otázky... Aplikace byla rychlá (tak 10-15 minut) a prakticky bezbolestná.

Zafungovalo to už třetí den a výsledek mě překvapil. Nečekal jsem, že se pocení tak výrazně omezí - popravdě už si neumím představit, že bych "přežil" léto bez botoxu (dvě/tři košile na den ...). Určitě letos zajdu na obnovení - zatím je to 9 měsíců a stále funguje.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Léčba pocení

Dobrý den, velmi děkuji za úžasný přístup MUDr. Ventruby a celému jeho týmu. Zákrok byl proveden velmi rychle, hladce, z výsledku jsem nadšená! Velmi oceňuji také profesionální, ale zároveň lidský přístup k pacientovi, cítila jsem, že jsem v...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.