Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

13. 8. 2018 · Aktualizováno: 16. 8. 2023
Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Léčba pocení
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den, velmi děkuji za úžasný přístup MUDr. Ventruby a celému jeho týmu. Zákrok byl proveden velmi rychle, hladce, z výsledku jsem nadšená! Velmi oceňuji také profesionální, ale zároveň lidský přístup k pacientovi, cítila jsem, že jsem v dobrých rukou! ;-) Děkuji!

2

Komentáře (2)

dobrý den, to mě velmi zajímá, většinou tu čtu o aplikaci botoxu do podpaží, jak se léčí hyperhydroza chirurgicky? Popíšete, prosím, jak to probíhalo? Je to operace v narkóze?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den Lucie, jedná se o menší zákrok (spíše dermatologického charakteru), pouze s lokální anestezii, nevidím tedy žádný důvod pro narkózu. A ano, jednalo se o injekční aplikaci botoxu do podpaží, celý zákrok trval zhruba půl hodiny a proběhl velmi hladce. Po zákroku se mi žádné komplikace nedostavily (žádné dramatické zarudnutí, fleky, bolesti, nic podobného), naopak pouze skvělý pocit, že se už konečně tolik nepotím (dostavil se zhruba třetí den pro aplikaci) a mohu nosit všechny druhy oblečené (i ty upnuté), které chci ;-) Ostatně, už jsem na tom byla dvakrát a na podzim nejspíš půjdu zase... Moc doporučuji!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Aplikace botoxu do podpaží

Amaryllis centrum navštěvuji pravidelně a vždy jsem zde byla maximálně spokojená, protože se tu o mě vždycky pěkně starají a hlavně odstraňují mé nedostatky za což jsem jim moc vděčná. Naposledy jsem si nechala aplikovat botox do podpaží kvůli...

Číst dál
Aplikace botulotoxinu do podpaží

Krásné prostředí, neuvěřitelně milý a příjemný personál, ať už sestřičky nebo paní doktorka. Hurá, už zase můžu nosit trička v pastelových barvách a nebát se trapasu s propoceným podpažím. Botox funguje zázračně. Toto pracoviště moc ráda doporučuji...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.