Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

4. 11. 2016 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Ulthera a jiné metody - srovnání, vlastní zkušenost

Nepřesvědčivý výsledek
Průměrná cena: 5.500 Kč
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Podstoupila jsem ošetření Ultherou před třemi měsíci. V minulosti jsem také absolvovala ostatní rejuvenační procedury - mezoterapii, vital injektor, výplně, N-Lite a botox. Postrádala jsem na českých webech srovnání, proto je sem píši. Zaprvé, Ulthera rozhodně NENÍ bezbolestné ošetření. Ve srovnání s výše uvedenými (a to si nenechávám aplikovat Emlu), jsem ji vnímala velmi bolestivě a měla jsem problém celé "sezení" vydržet. Z toho důvodu také zůstalo jen u čela, původně jsem měla v plánu horní třetinu obličeje. Ale upřímně, vzhledem k tomu, jak je to nepříjemné, by mě na to znova nikdo nedostal. Co se týče efektu, první týden otok, klasika, vypadá to jako po botoxu :-)), po opadnutí otoku se efekt postupně rozvíjí. Po třech měsících vidím vypnutí a vyhlazení pokožky, je to příjemné, viditelnější než po laseru, ovšem ne tak viditelné jako po botoxu. Podotýkám, že je mi 35 let, a zákroky podstupuji částečně v rámci prevence. Pravda je, že 30 by mi nikdo nehádal :-) Netroufám si ale odhadnout, jak Ulthera působí na starší pokožku, podle mě klasický facelift v žádném případě nenahradí, plus je bolestivější nebo srovnatelně bolestivá a cena je přibližně stejná, takže zvažte. Za sebe můžu doporučit spíše než Ultheru výplně, ideálně řeší hlubší vrásky a jsou opravdu bezbolestné, a kolem očí a na čelo jednoznačně botox. Budu ráda, když uslyším více názorů založených na zkušenostech. Zdravím a přeji hezký den.

2

Komentáře (2)

Dobrý den, bohužel já na tuhle zkušenost nemohu odpovědět, ale zkusím se vložit do debaty, zda se zde nenajde někdo, kdo podstoupil aplikaci výtažků kmenových buněk. Dala jsem zde již samostatnou otázku, bohužel svou vlastní zkušenost nikdo nepopsal. Prosím,zajímalo by mne, zda již někdo tuto metodu vyzkoušel a jeho zkušenosti. Díky moc a omlouvám se, že vstupuji do diskuze na tom asi ne nejsprávnějším místě.. Ale nicméně mne zajímá i více zkušeností, z více zákroků. R.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Botox je v tomhle věku zbytečný. Aplikace kyseliny hyaluronové je best. Je mi taky 35 a jsem muž. Dlouho to vydrží, efekt je vidět okamžitě a díky průběžnému uvolňování je každý měsíc vidět velký rozdíl. Botox je super, ale jako poslední varianta. Určitě ne v tomhle věku. Martin
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.