Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

29. 3. 2017 · Aktualizováno: 27. 9. 2023

Varixy rf ablace

Stojí to za to
Průměrná cena: 11.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Varixy rf ablace
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Před rokem a půl se mi rozšířila žíla na lýtku, důsledkem toho byl otok nohy nad kotníkem a pálení. Nosil jsem kompresní punčochy, které mi ulevily od příznaků. Nakonec jsem se rozhodl pro RF ablaci u pana doktora Jíšky. Při první návštěvě ordinace jsem si nechal žílu vyšetřit barevným ultrazvukem a dohodli jsme se na termínu. Podstoupil jsem předoperační vyšetření a v den zákroku jsem se dostavil na operační sál, kde mě přijmula sestra. Projeli jsme papíry a byl jsem zaveden na dospávací pokoj, kde jsem měl lůžko, v televizi zrovna běžel sport. Převlékl jsem se do "anděla" a přišli se mi postupně představit páni doktoři - operatér a anesteziolog. Nohu jsme nafotili. Operatér Mudr. Jíška poté ultrazvukem ještě zkoukl žílu, nakreslil dráhy fixem, navlékl jsem na nohu kompresní punčochu a poté jsem čekal v pořadí na sál. Mezitím jsem sledoval sport v televizi. Za chvíli jsem byl zavolán na sál. Ulehl jsem, sroloval punčochu ke kotníku a sestra mě napojila na přístroje. Poté jsem dostal do žíly "panáka" a padl do klimbu. Po zákroku jsem se probudil na dospávacím pokoji, chvíli ještě ležel. Dostal jsem od sestry napít, píchli jsme injekci na ředění krve a za chvíli už na mě čekal doprovod, který si mě odvezl domů. Po zákroku jsem dostal poučení, co mám dělat, aby byl průběh rekonvalescence, co nejlepší. Po 10 dnech jsem přijel na kontrolu, doktor Jíška profesionálně bez bolesti vyndal pár stehů, přelepili jsme a na shledanou za 6 měsíců. Punčochu ještě pár týdnů budu nosit, aby vše dobře sedlo. Děkuji doktoru Jíškovi a jeho týmu za profesionální zákrok a příjemný přístup. Štěpka M.

1

Komentář (1)

Ahoj, děkuji za popsání, jak celý zákrok probíhá. Bolelo to po operaci? Dostal jste nějaké léky? Křečové žíly řeší hodně lidí a fotografiemi před po byste všem moc pomohl. Nahrál byste je? :)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Odstranění varixů laserem - 69 let

V listopadu 2018 jsem podstoupil zákrok, po kterém jsem mohl s menšími krátkodobými omezeními vykonávat běžné činnosti. Nyní po 5-ti měsících veškeré stopy po varixech zmizely, žádné problémy. S prací MUDr. Vyšohlída jsem velmi spokojen, jak...

Číst dál
Operace žil klasickou metodou - recenze

20.února 2019 jsem prodělal operaci křečových žil klasickou metodou prováděnou Dr. Pirklem .Po 6. týdnech rekonvalescence hodnotím komplexní zákrok takto : Přístup pana Dr.Pirkla k pacientovi byl ve všech fázích perfektní. Je to vynikající operatér...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.