Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

11. 4. 2017 · Aktualizováno: 26. 6. 2023

2x zbytečná cesta na domluvenou schůzku

Nestojí to za to
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Chtěla jsem si zde koupit speciální kapky na prodlužování řas, dvakrát jsem byla domluvená na vyzvednutí a absolvovala cestu na kliniku a ani jednou mi je nebyli schopni vydat (jednou byla uzavřená pokladna, podruhé byly zamčené v trezoru). Velmi špatná domluva a nespolehlivost. Rozhodně nemohu služby této kliniky doporučit.

1

Komentář (1)

Dobrý den, chápu Vaše rozhořčení. Máte ty kapky na prodlužování řas už vyzkoušené? Fungují? Jak se jmenují a jak dlouho je potřeba je používat?<br />
Bohužel z legislativních důvodů nemůžeme zveřejnit jméno kliniky. V případě, že by ho někdo chtěl vědět, můžete jej napsat v soukromé zprávě. Jména lékaře a kliniky zobrazujeme pouze u Transparentních lékařů a klinik, kteří dali k tomu souhlas. Na našem portálu jich máme celkem dost a doufám, že jich bude v budoucnu více, abychom vám mohli nabídnout jenom lékaře, kteří se nebojí případné problémy řešit.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.