Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

13. 6. 2017 · Aktualizováno: 5. 10. 2023

Aplikace botulotoxinu do podpaží

Stojí to za to
Průměrná cena: 7.800 Kč

O lékaři

Amaryllis Centrum Praha
2 adresy v Praha (kraj)
Hodnocení:
Aplikace botulotoxinu do podpaží
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Krásné prostředí, neuvěřitelně milý a příjemný personál, ať už sestřičky nebo paní doktorka. Hurá, už zase můžu nosit trička v pastelových barvách a nebát se trapasu s propoceným podpažím. Botox funguje zázračně. Toto pracoviště moc ráda doporučuji i pro svou naprosto neopakovatelnou atmosféru díky nádherným prostorám. Jít do Amaryllisu pro mě znamená spíš jít s příjemnými kámoškami na kávu a bonus k tomu - odjedu krásná a odpočatá.

2

Komentáře (2)

Hani, chodíte do Amaryllis centra i na jiné procedůry? A na botoxu do podpaždí jste byla poprvé? Jak často je nutné opakovat? Díky Lucka :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den Luci, v Amaryllisu jsem už byla po několikáté a vždy maximální spokojenost. Byla jsem jak na ošetření obličeje, tak i těla (lymfodrenáž). Na botoxu jsem byla poprvé a určitě ne naposledy. Je potřeba to opakovat po 9-12 měsících, je to prý individuální, ale každou další aplikací se pocení (vyčteno z netu) údajně snižuje.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Léčba pocení

Dobrý den, velmi děkuji za úžasný přístup MUDr. Ventruby a celému jeho týmu. Zákrok byl proveden velmi rychle, hladce, z výsledku jsem nadšená! Velmi oceňuji také profesionální, ale zároveň lidský přístup k pacientovi, cítila jsem, že jsem v...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.