Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

20. 6. 2017 · Aktualizováno: 19. 9. 2023

Zvětšení prsou - Mentor 400 ml: Konečně se cítím jako žena

Stojí to za to
Průměrná cena: 58.800 Kč

O lékaři

4 adresy v Moravskoslezský kraj
Hodnocení:
Zvětšení prsou - Mentor 400 ml: Konečně se cítím jako žena
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Kliniku cleopatra můžu jen a jen doporučit. Pan doktor Zakout odvedl excelentní práci, tímto chci poděkovat jemu i jeho týmu, prsa jsou nádherná, úžasná a já i manžel jsem maximálně nadšení :). 5.6 jsem podstoupila zvětšení prsů kulatými implantáty mentor pod sval. Bolest jen první dva dny pak už jen při vstávání s postele. 9.6 odstraněny drény, 16. 6 jsem dostala podprsenku. Teď po 14 dnech jen takový tlak v prsou. Nejdůležitější je, že se konečně cítím jako žena a ten pocit je k nezaplacení. Před panem doktorem klobouk dolů.

2

Komentáře (2)

Ahoj, alvapl, děkuji za informace, jak probíhá pooperační péče. Určitě se to bude někomu hodit. Z fotografie vidím, že byly implantáty vloženy přes bradavku, ale jenom spodkem. Vypadá to super. Žádne jizvy. Ale je implantát vložen pod sval? Jak se ti to hojí? A co citlivost bradavek, je to v pořádku?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
jo, implantáty byly vloženy přes bradavku jen spodní polovinou, takže jizva je maličká. Mám je pod svalem. Bradavky mám citlivější něž před operací a hojím se perfektně. Ještě mě prsa trochu pobolívají, ale je to ještě krátká doba. Ještě jsem nenapsala, že po vytažení drénu mi bylo hrozně, málem jsem nedošla do auta. Den po operaci mi bylo daleko líp :) ale vše se dá zvládnout
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.