Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

30. 4. 2020 · Aktualizováno: 6. 10. 2023

Vysněná augmentace u pana Dr. Chorváta na Premier Clinic

Stojí to za to
Průměrná cena: 70.000 Kč

O lékaři

4 adresy v Praha (kraj), Zlínský kraj...
Hodnocení:
Vysněná augmentace u pana Dr. Chorváta na Premier Clinic
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

V lednu jsem byla na konzultaci u pana Dr. Chorváta v rámci akce od Premier Clinic. I když jsem na konzultaci šla pouze ze zvědavosti, nechala na mě návštěva kliniky a konzultace s panem doktorem tak pozitivní dojem, že jsem 4 noci nespala a nakonec se rozhodla zákrok podstoupit. Původně mi byly doporučeny kulaté implantáty Motiva, ale vzhledem k mé hubené postavě a obavám z "nepřirozenosti", jsem se nakonec rozhodla pro Motiva Ergonomix. Kvůli asymetrii byl objem rozdílný, a to 320 a 360ml. Já, jakožto člověk, který se děsí jakéhokoliv zákroku a jako člověk, který nikdy žádnou operaci nepodstoupil, jsem se překvapivě skoro vůbec nebála, spíš těšila. To ale bylo způsobeno i tím, že mi pan Dr. ochotně odpověděl na všechny otázky, včetně těch hysterických, a to např. jestli umí resuscitovat :D Zachoval se ale naprosto profesionálně a úplně mě uklidnil. Před operací jsem dostala ještě tabletku na uklidnění, která zabrala během chvilky. Na sále si pamatuju, že jsem si ještě něco s panem Dr. povídala, a pak už jen vím, že jsem se přesouvala na postel. Po narkóze mi bylo skvěle, měla jsem chuť na Tatranku a z narkózy jsem byla tak nadšená, že bych si ji klidně dávala i doma :D Prvních 5 dní po operaci bylo nejhorších. Nebolely mě ani tak prsa, jako spíš záda. Musela jsem cca co 3 hodiny vstávat i v noci a jít si na chvíli sednout, jelikož při ležení záda trpěla mnohem víc. Prsa byla po operaci hodně napuchlá a po sundání obvazu vypadaly i docela děsivě, to se ale během chvilky změnilo. Na porovnávací fotce můžete vidět stav před operací a stav týden po operaci. Týden se o mně staral přítel na plný úvazek. Dokonce mi i myl vlasy a fénoval. Docela se divím, že nejsem plešatá. Po týdnu jsem už byla schopná docela fungovat sama, až na zvedání těžkých věcí a dělání některých pohybů. Po 2 týdnech jsem šla do práce úplně fit. Jediný problém jsem měla se řízením auta. Asi týden po tom, co jsem šla do práce, jsem musela řadit jedničku a dvojku oběma rukama a volant otáčet velmi opatrně. Druhá fotka je aktuální, po 7 týdnech od operace. Cítím se skvěle, jizvy se hojí krásně a už se těším, až budu moct sundat kompresní podprsenku nadobro. Podstoupit operaci na Premier Clinic, zvolit si pana Dr. Chorváta a Motivu, bylo zatím asi to nejlepší rozhodnutí v životě. Úplně mi to změnilo sebevědomí a nedokážu projít kolem zrcadla bez toho, aniž bych se na prsa podívala :) Pan Dr. Chorvát je prostě skvělý! A jakmile jednou do Premier Clinic vstoupíte, už nebudete chtít jinam!

6

Komentářů (6)

Dobry den,<br />
Moc vam dakujem za vasu recenziu. Ani neviete, ano ste mi pomohla v mojom rozhodovani ? a myslim ze aj inym zenam ? a dobre som sa zasmiala na tej “tatranke” ???
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den Eri, Vy už jste také augmentaci podstoupila? Rozhodla jste se pro pana doktora a Motivu tak jako Zuzi?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Krásný!! A po asymetrii ani stopa! Jak jste skoro po roce spokojená?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Děkuji! Naprosto spokojená, bylo to opravdu nejlepší rozhodnutí. Bude to znít jako klišé, ale změnilo mi to život od základu, jakmile se mi zvedlo sebevědomí :)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
žádné klišé :) Mojí kamarádce se díky novým prsům také změnil život a já už se těším na tu moji. Užívejte 🤗
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Držím palce, ať jste taky moc spokojená ☺️
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Augmentace prsou na klinice Silesia

Dne 2.5.2018 jsem byla na augmentaci prsou na klinice Silesia Medical v Ostravě u pana primáře Bronislava Vřeského. Chtěla jsem malá prsa, ale při mých proporcích mi bylo panem Vřeským řečeno, že malé implantáty by na velké ploše vypadaly nehezky....

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.