Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

9. 2. 2018 · Aktualizováno: 27. 9. 2023

Augmentace, rhinoplastika, blefaroplastika a profiloplastika

Stojí to za to
Průměrná cena: 156.850 Kč

O lékaři

2 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj)...
Hodnocení:
Augmentace, rhinoplastika, blefaroplastika a profiloplastika
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

MUDr. Lukáš Frajer is a doctor who cares about the aesthetic beauty of my body. I do not cease to recommend this doctor, as well as the clinic in general. The team works as a single organism! Two years ago I had Plastika brady - Profiloplastika, Plastika nosu (Rhinoplastika). And just a couple of weeks ago I did Operace očních víček (Blefaroplastika), Zvětšení prsou (Augmentace). So if you are looking for quality and professionalism - you are at the right place. I wish you to be beautiful ! And the team of the Perfect Clinic will help you in this .Překlad: MUDr. Lukáš Frajer je doktor, který se stará o estetickou krásu mého těla. Nepřestanu doporučovat tohoto doktora stejně jako kliniku obecně. Tým funguje jako jednotný organismus! Před dvěma lety jsem měl plastiku brady - profiloplastiku, plastiku nosu (rhinoplastiku). A před pár týdny jsem byla na operace očních víček (blefaroplastice), zvětšení prsou (augmentace). Takže pokud hledáte kvalitu a profesionalitu - jste na správném místě. Přeji vám, abyste byli krásní! A tým Perfect Clinic vám v tom pomůže.  

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Maximalna spokojnost

Maximalna spokojnost. Pani doktorka mila,tak ako aj zvysok personalu kliniky :) Velmi ochotni a napomocni. Prsia vyzeraju super, jizva je minimalna,zatial som len 2 tyzdne po augmentaci.Pani doktorka odviedla dokonalu pracu. Momentalne sa snazim...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.