Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

11. 2. 2021 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Paní doktorka Šilhánková mi pomohla se zase rozsvítit

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Krásná klinika s nejmodernějším vybavením, nejlepší primářka paní Mudr. Šilhánková a její naprosto úžasný tým..souhra a stejný cíl pomáhat lidem cítit se dobře..a znovu zazářit 😊 Péče a starost o klienty má zde ohromnou přidanou hodnotu – je to péče s porozuměním, podporou, v rukou vstřícných, laskavých a úsměvavých sestřiček. Paní primářka je velice precizní, pracuje s nadšením a s jediným cílem - pomáhat svým klientům. Pracuje srdcem a citlivě..podívala se mi do duše a pak mi pomohla zbavit se letitého problému a já jsem za to opravdu moc vděčná. Děkuji!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Kéž bych Vám pomohla se rozsvítit, - byla slova od paní primářky MUDr. Šilhánkové, která mi napsala v SMSce, když kontrolovala můj stav po labioplastice, s pokračováním - ,hlavně abyste byla šťastná,.

Tyto slova vyjadřují naprosto vše 😊 a já jsem opravdu šťastná, že jsem zákrok konečně podstoupila, a že zrovna v Prostějově. Vše proběhlo naprosto hladce, bez komplikací, po celou dobu operace vládla pohodová nálada a krásná souhra týmu. Nejen že, je to krásná klinika, ale tým je naprosto úžasný, to se jen tak nevidí..souhra a stejný cíl pomáhat lidem cítit se dobře..a zazářit 😊 Péče a starost o klienty má zde ohromnou přidanou hodnotu – je to péče s porozuměním, podporou, v rukou vstřícných, laskavých a úsměvavých sestřiček.

Paní primářka je velice precizní, pracuje s nadšením a s jediným cílem - pomáhat svým klientům. Pracuje srdcem a citlivě..podívala se mi do duše a pak mi pomohla zbavit se letitého problému a já jsem za to opravdu moc vděčná. Děkuji!

1

Komentář (1)

Dobrý den Ivon,
opravdu krásně popsaná zkušenost. Vidím, že jste s paní doktorkou opravdu moc spokojená. Jak dlouho jste po konzultaci čekala přímo na zákrok? A co se týče zákroku, jak dlouho u Vás trvala pooperační péče? Děkuji za odpověď :)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Labioplastika a clitoral unhooding

Původně jsem měla podstoupit labioplastiku v lokální anestezii, ale poté co mě pan doktor Pilka prohlédl, jsme se domluvili na celkové. Kromě samotné labioplastiky mi provedl i clitoral unhooding. Bylo pro mě bylo podstatné, aby se operace uskutečnila...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.