Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

22. 10. 2018 · Aktualizováno: 8. 8. 2023

Augmentace prsou u pana dr. Remeše

Stojí to za to
Průměrná cena: 60.000 Kč

O lékaři

Chrudim
Hodnocení:
Augmentace prsou u pana dr. Remeše
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Na začátku září jsem podstoupila augmentaci u pana doktora Remeše. A konečně se dostávám k tomu, abych jeho práci i přístup opravdu velmi pochválila. Operace i následné hojení probíhalo bez problémů, s výsledkem jsem velmi spokojena nejen já, ale i manžel, který ze začátku byl proti. Prsa vypadají velmi přirozeně a cítím se skvěle. Co se týče bolesti po zákroku, bylo pro mě spíš nepříjemný ten tlak svázaného hrudníku a dreny:). Po jejich vyndání se mi ulevilo a každý den to bylo lepší a lepší. Po deseti dnech doma jsem šla do práce a vše zvládala i s dětmi. Samozřejmě jsem dodržovala všechny pokyny od pana doktora a nosím 24 hodin denně speciální podprsenku. Musím říct, že já se na nová prsa těšila a nepřipouštěla jsem si žádné komplikace. Jedinou obavu jsem měla z toho, jak prsa přijmu duševně :) - a musím říct, že i po tak krátké době mám pocit, jakoby byly moje odvždycky:). Těším se na nákupy nového spodního prádla a hlavně plavek!!! Moc panu doktorovi děkuji - on i jeho sestřičky jsou skvělí profesionálové.

2

Komentáře (2)

A o kolik sis nechávala prsa zvětšit? A jaký implantáty máš?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Mám anatomické implantáty Arion, 240 měl pod sval
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Autoaugmentace s doktorem Benešem

Na klinice Glamour Aesthetic Clinic jsem absolvovala zákrok zvětšení prsů vlastní tukem (autoaugmetaci). Před zákrokem jsem byla Panem doktorem Benešem řádně poučena. Operace proběhla bez potíží. Zákrok probíhal v přátelské atmosféře, takže...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.