Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

2 příspěvky · Shrnutí příběhu:

3. den po liposukci podbradku

Stojí to za to
Průměrná cena: 9.000 Kč

O lékaři

3 adresy v Jihočeský kraj
28. 1. 2021 · Aktualizováno: 11. 10. 2023

Labioplastika - ve stínu roušky konzultace bez studu 😀

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Podstoupila jsem labioplastiku v Českých Budějovicích výkon prováděl MUDr.Kurial leden 2021, chtěla bych asi hlavně zmínit že zákrok byl proveden v plné anestezii po probuzení jsem nepocitila žádnou bolest, tak tomu bylo i při odchodu domu a stav i na dále bezbolestný.Pouze pociťuji jemné svědění které je součástí každého hojení . Labioplastika = bezbolestný zákrok .

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
21. 1. 2021 · Aktualizováno: 11. 10. 2023

3. den po liposukci podbradku

97121
97118
97119
97120
97117
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Mohu jen doporučit jsem teprve 3 den po liposukci podbradku a je znatelná změna . Efekt/cena super . Přiložím fotografie , zákrok RRC Hluboká n/Vlt . MUDR Kurial úžasný přístup . Na bradě dvě malé šité ranky bolest podbradku nulová spíše pocit otoku po štípnutí vosy a následný otok bych přirovnávala . Doporučuji

2

Komentáře (2)

Dobry den, na fotkách před to vypadalo spíš jenom na kůži pod bradou, protože nemáte pravděpodobně nadváhu. Mě je 52 let. Z vlastni zkušenosti, kdy jsem před rokem také podstoupila liposukci podbradku (za 10000 Kč) a nosila kompresní celenku, se mi kůže hezky prichlipla k bradě, vypadalo to super, ale po několika měsících se kůže postupně uvolnovala a vše je původně tak, jak bylo. Tuku tam bylo minimálně. Záleží určitě na stavu a elasticitě kůže. S tím však musí člověk počítat když se rozhodne pro nějakou variantu. Bohužel, v mém věku je to řešitelné jenom face-liftem. Takže, ať Vám to hezky drží co nejdéle.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Děkuji za zprávu, uvidím co to bude dělat dál zatím jsem v procesu hojení . Ještě to není ono stále bolestivé a omezen trochu pohyb a tah kůže na krku .
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.