Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

17. 2. 2021 · Aktualizováno: 8. 10. 2023

Aplikace botoxu proti vráskám kolem očí

Stojí to za to
Průměrná cena: 3.600 Kč

O lékaři

Olomouc
Hodnocení:
Chtěla jsem řešit vrásky kolem očí a vybrala jsem si původně metodu mikrojehličkování. Paní doktorka mi důkladně tuto metodu vysvětlila a ptala se také co je mým cílem, co očekávám. Poté mi doporučila botox. Původně jsem o něm neuvažovala, ale nakonec jsem do něj šla a jsem za to ráda. Jsem spokojená a i když to není napořád, určitě na něj po nějaké době zase půjdu.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Vadily mi vrásky kolem očí, proto jsem hledala, jak je odstranit. Původně jsem si vybrala mikrojehličkování, ale na klinice mi paní doktorka vysvětlila jednotlivé metody, na co jsou dobré, zeptala se na mé očekávání a poté mi doporučila aplikaci botoxu. O botoxu jsem zatím vůbec neuvažovala, ale jsem ráda, že jsem nakonec změnila názor a šla do něj. Vrásky jsou pryč a já jsem spokojená.

1

Komentář (1)

Ahoj Jani,
říká se, že botox se projeví až za 3 až 6 dní. Za jak dlouho zmizely Tvoje vrásky? Nechtěla by jsi přidat fotku před a po? ;)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Recenze MUDr. Petra Šourková Skin care Liberec
Byla jsem maximálně spokojena jak s přístupem paní doktorky, tak i sestřičky. Paní doktorka mi vše popsala, vysvětila. Celková atmosféra byla velmi příjemná. Výsledek skvělý. Ještě jednou moc děkuji. Andrea H.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.