Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

16. 9. 2019 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Recenze - klinika Esthé, docent Ondřej Měšták

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Recenze - klinika Esthé, docent Ondřej Měšták
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Pan docent si zaslouží tak 10000 hvězdiček. Po všech směrech je to člověk na správném místě. Skvělý jak při konzultacích- poslechne co máte za představu, zodpoví veškeré otázky, komunikuje na 100 procent s pacientem i přes mail, je příjemný a profesionální. Vybrala jsem si jej po tom, co jsem viděla jeho práce prsou na Instagramu. Nakonec jsem u něj podstoupila augmentaci prsou, ale také rhinoplastiku. Nos mi vadil snad ještě více než prsa a pan doktor se zdál, že chápe co by upravil :) Po domluvě jsem měla oba zákroky najednou a tím i velké obavy, ale výsledek je naprosto dokonalý a přesně tak jak jsem si přála. Pan doktor mě ubezpečil, že je tato kombinace možná a že jsem v dobrých rukách a opravdu se tak stalo. Rekonvalescence naprosto v pořádku, žádné komplikace. Co se týče prsou tak skvělý tvar (použity implantáty Motiva), které vypadají úplně dokonale, jak co se týče velikosti, tak i celkového vzhledu, jizva minimální krátká, bez otoku a radost obrovská. U nosu jsem měla představu co chci a co naopak v žádném případě nechci a pan doktor mě vyslechl, trpělivě prošel fotky a opravdu vytvořil nos, který je přesně tak, jak jsem si přála: rovný, bambule pryč a místo ní krásná plošinka, zkrácený, ale přitom ne pršák. I když je ještě malinko nateklý, už ted jsem naprosto spokojená. Čekala a promýšlela jsem tyto dva zákroky již od puberty a jsem nesmírně ráda, že jsem si nakonec počkala a vybrala tohoto chirurga (byla jsem celkově u 4 dalších doktorů na konzultaci!). Za dvě hodinky spánku mě zbavil mých veškerých estetických trápení. Opravdu vřele doporučuji. PS na Esthe mají také skvelého anesteziologa, který mne zbavil mého největšího strachu z umělého uspání :)

2

Komentáře (2)

Dobry den, pisete, ze mate malickou jizvu po vlozeni implantatu. Pouzil doktor vlozeni specialnim sackem s minimalni jizvou nebo klasicky? Dekuji predem.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Speciálním sáčkem s minimální jizvou ;) a jednorázovým hákem
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Můj splněný sen

Dobrý den,chtěla bych se s Vámi podělit o svůj splněný sen v Medicom clinic v Brně. Před necelým měsícem jsem podstoupila augmentaci u Mudr.Pachmana a mohu říct že s výsledkem jsem velice spokojená. Tímto bych chtěla panu doktorovi Pachmanovi...

Číst dál
Krásná práce :-) (MUDr. Mrázek)
Mohu jen DOPORUČIT !! Velice simpatický, příjemný, vše dopodrobna vysvětlí :-)! Já osobně bych Mudr. Mrázka nazvala "dokonalý estetik". Absolvovala jsem u něj zvětšení prsou, jsou opravdu nádherná :-)!!

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.