Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

6. 4. 2020 · Aktualizováno: 1. 10. 2023

Quicklift - jiná očekávání, spokojenost jen částečná

Nepřesvědčivý výsledek
Průměrná cena: 49.000 Kč

O lékaři

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Mám několik měsíců po operaci, bohužel výsledek neodpovídá zcela mému očekávání. Chtěla jsem se hlavně zbavit "syslíků" a dvojité brady. Brada mi částečně zůstala a syslíky také. Po pěti dnech operace byl výsledek super, ale během 2 dalších týdnů výsledek nevydržel a kůže na tváři i bradě povolila. Problém je i s jizvou nad jedním uchem, kdy stehy nevydržely a uvolnily se. I po znovuzašití se hned druhý den stehy z jedné strany uvolnily. Bohužel kvůli vytížení v práci a toho, že to mám do Brna výlet na celý den, jsem nemohla jet znovu na opravu. Rána zarostla sama jiným typem tkáně než je povrchová kůže a je výrazně červená. Jizvy za uchem jsou stále hrozivě vypadající (tvrdí i moje okolí), za jedním uchem je pořád bolestivé místo na dotek.

5

Komentářů (5)

Ve Vašem případě by bylo bývalo nutné zajet do Brna, i kdyby mělo být dál než je. Vytížení v práci by také nemělo být brzdou, když je situace taková, která si o návštěvu přímo žádá. <br />
Jak popisujete situaci, už jste tam měla být dávno. Vždyť to máte na obličeji!! Naprosto Vás nechápu a asi to nebudu jen já. Nyní si ztěžovat je skoro pozdě. <br />
Ale plastičtí lékaři jsou kouzelníci. ;)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Já jsem po operaci miniliftingu, ke kterému jsem se rozhodla kvůli podbradku. Lékař říkal, že mi zmizí i syslíky a zlepší se dolní polovina obličeje. Po sundání masky to ještě bylo dobré, ale taktéž do měsíce se podbradek i syslíky povolily a bylo to stejné jako před operací.Nyní jsem od operace 2 roky a mám za sebou i řez pod bradou kvůli tomu podbradku. Ani toto však téměř vůbec nepomohlo. Podotýkám, že operace dělal známý, zkušený, renomovaný plastický chirurg. Je mi 62 let a jinak prý vypadám mladší.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Bohužel mám podobné zkušenosti. Jizva za uchem je téměř po dvou měsících od zákroku velmi nepěkná. Dvojitá brada zůstala ( a to jsem neměla velký podbradek).
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Mohla byste mi prosím poslat na mou soukromou adresu fota jak vypadají jizvy po 2 měsících?Chtěla bych podstoupit tento zákrok ,mám také dvojitou bradu a navíc mám problém s hojením jizev obecně.
Moc děkuji Beata
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den,jsem před zákrokem, a proto nemohu nereagovat na Váš kpmentař.<br />
Hodně mě to vystrašilo.<br />
Pokud vím, je to jediný zákrok, který by tý hnusně sysliky měl odstranit.Ale Vám, bohužel, zůstali.Kuže za chvilky povolila, stehy prasklo.<br />
Mě to připadá, jako velká smůla.<br />
Nevím, co si o tom mám myslet.<br />
PRY Vám nabídli opravu.Smim se zeptat, zda jste to přijala a pokud ano, tak za za jakých podmínek?<br />
Budu <br />
Vám velmi vděčná, pokud mi napíšete na e- mail nordik@centrum.cz.<br />
Předem děkuji a držím Vám palce, aby nakonec všechno dopadlo k Vaší úplné s spokojenosti.<br />
S pozdravem<br />
Daris
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.