Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

20. 4. 2020 · Aktualizováno: 22. 9. 2023

Výborná zkušenost v Aether Institute Prague

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Výborná zkušenost v Aether Institute Prague
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Byla to moje první zkušenost s podobným typem zákroku. Celý proces pro mě byl opravdu skvělým a povznášejícím zážitkem. Od příchodu do tohoto unikátního a jedinečného prostoru, přes vstřícný a profesionální přístup personálu, až po samotnou proceduru. Nemohu jinak než doporučit.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Věřím, že metoda IPL pomůže
Mám problém s ochlupením v obličeji a opravdu bych se toho ráda zbavila. Je to nepříjemné a neustálé vytrhávání je časově náročné a stejně se neodstraní vše. Tak věřím, že metoda IPL pomůže :-)
Chlupy na ramenou a zádech
Dobrý den, má problém, je mi 20 let a mám strašně chlupatá záda a ramena (mimo jiné, ale jinde mi to nevadí) A chtěl bych se toho navždy zbavit, chtěl bych se zeptat, na kolik peněz by mi to vyšlo, Zpěchá, Děkuji Votava
Depilace brady a okolo horního rtu

Moc děkuji vaší klinice která mě byla doporučená kosmetičkou p.Petrou Vavřičkovou Ledeč nad Sázavou .Děkuji jak za zákrok tak za jednání vašich lékařů tak i specialistů. Zákrok který měl úžasné výsledky v které jsem nikdy nedoufala . Mojí méně...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.