Pohybující se hematom po abdominoplastice

illy
illy
14. 4. 2020 · Poslední odpověď: 20. 4. 2020

Dobrý den. Po 2 měsících po abdominoplastice s liposukcí, diastázou a pupeční kýlou se mi začal tvořit hematom (diagnostikováno na pracovišti, kde byla operace provedena) s tím, že díky velikosti může jeho vstřebávání trvat až půl roku. Hematom však stále roste a čím dál víc bolí. Aby toho nebylo málo, na druhé straně pod jizvou (myšleno kolmo k jizvě do břicha) se mi udělala menší boule, která je ohraničená a dá se s ní hýbat (velikostně oválné křepelčí vajíčko). Když provádím tlakovou masáž jizvy, zamáčkne se a za chvíli zase objeví. Nebo ji mohu posunout o pár centimetrů dál. Nebolí. Je možné, že jde také o hematom? Je nutno (zase) vyhledat lékaře, nebo, prosím, co by to MOHLO být? A ten zvětšující se hematom mám nějak řešit? Děkuji moc za odpovědi!

Reklama

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

20. 4. 2020

Dobrý den,
souhlasím, kontaktujte Vašeho operatéra.

S pozdravem
MUDr. Issam Al Awa

2 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj)...
Estetická chirurgie, Estetická medicína
18. 4. 2020

jedná se o serohematom, zřejmě objemu, který se sám nevstřebá, kontaktujte toho, kdo vás operoval.. hezký den prof dušková

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Abdominoplastika
7 odpovědí, nejnovější odpověď: 31. 3. 2013
Obřízka
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 8. 4. 2015
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 27. 6. 2013
Hemangiom
1 odpověď, nejnovější odpověď: 3. 3. 2014
Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 23. 6. 2015
Rhinoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 10. 3. 2019
Abdominoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 21. 6. 2022
Abdominoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 12. 2021
Abdominoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 24. 4. 2024
Abdominoplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 4. 12. 2012

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře