Frakční laser-odstraní jizvy po akné?

Wendy
8. 12. 2010 · Poslední odpověď: 13. 2. 2011

Tak píšu ještě jednou. Jsem z těchto stránek absolutně zmatená. Na stránkách se píše, jak pomáhá na jizvy po akné, pigmentové skvrny atd. a pan doktor z Ostravy jednoznačně tvrdí, že to není pravda! Že se pleť pouze omladí, určitě nezmizí jizvy... Jsem na zákrok frakčním laser údajně nové generace objednaná a teď si opravdu nevím rady. Jak to tedy je? Kdo má pravdu? Děkuji

Reklama

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

14. 12. 2010

Vidíte, že i ostatní kolegová ( byť velmi opatrně ) potvrzují mé tvrzení. Pravdu mám já a stojím si zatím, že frakční laser jizvy neodstraní. Je to strašně jednoduché - frakční laser je nastavený tak,m aby pleť nebrousil. Ať je jizva po akné jakákoliv, je vždy natolik hluboká, že ji lze korigovat nebo odstranit pouze a jen broušením. Jak to chcete udělat, když frakční laser nebrousí ? Nicméně vzhledem k vašim pochybnostem je řešení velmi jednoduché - zaplaťte a absolvujte zákrok na frakčním laseru a pak sama uvidíte a posoudíte kdo měl pravdu. Přeji příjemné svátky. MUDr.Lucák,Ostrava

Praha
Plastický chirurg
13. 12. 2010

Dobrý den!
Frakční laser jizvy odstraňuje,záleží však na hloubce jizvy,poté je možno provést ošetření jiným typem laseru.
V případě zájmu o konzultaci nás kontaktujte
S pozdravem Smrčková Renata - Klinika LLC Ostrava

Olomouc
Estetická chirurgie, Dermatologie ...
11. 12. 2010

Dobrý den, zaáleží na tom , jaké jizvy mají charakter - od toho se odvíjí adekvátní léčebný postup, který můýe být i kombinovaný.Není je frakční laser

zdravím dr. stratilová

Brno
Plastický chirurg, Dermatolog
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Frakční laser
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 11. 4. 2022
Jizvy po akné
1 odpověď, nejnovější odpověď: 2. 1. 2018
Jizvy po akné
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 16. 2. 2017
Jizvy po akné
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 15. 3. 2017
Frakční laser
1 odpověď, nejnovější odpověď: 4. 10. 2022
Jizvy po akné
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 20. 8. 2024
Korekce jizev
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 7. 11. 2021
Jizvy po akné
7 odpovědí, nejnovější odpověď: 18. 5. 2020
Jizvy po akné
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 28. 2. 2019
Jizvy po akné
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 16. 2. 2017

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře