Dobrý den, na konci února jsem podstoupila Radiesse - už je to měsíc. Pan doktor mi říkal, že účinek přijde za dva měsíce. Po netu čtu, že účinek je okamžitý. Bylo to na syslíky a koutky... zpevnění dolní části obličeje.... kontury.Jsem z toho už značně nervózní. Pan doktor udělal všechno správně, nic proti němu a snažil se mi to zpříjemnit, ale ten účinek prostě není :-D Jak to s tím je? Jaké s tím máte zkušenosti prosím? Mám ještě věřit? Dá se to nějak reklamovat? Mně opravdu nepřijde fér, aby si klinika naúčtovala 17 tis a efekt nebyl. A vůbec mi to není příjemné tohle řešit :-(
Dobrý den, na to se dá odpovědět opravdu obtížně... neviděla jsem Vás ani před ani po aplikaci.
Obecně však na "syslíky" a kontury obličeje nejsou výplně ( včetně Radiesse) příliš účinné a jejich efekt je omezený, většinou už je potřeba radikálnější zásah např. v podobě operačního liftingu obličeje.
dr.Musilová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.