Zeptejte se lékaře Vyřešte své pochybností!
radmila

Výplň povadlých tváří

Radmila · Jílové u Prahy · Vytvořeno: 2. 6. 2016 · Aktualizováno: 26. 12. 2016

Dobrý den všem...mám dotaz na lékaře. Chtěla bych vědět, zda a jak se dají vyplnit povadlé tváře. Dá se použít výplní a jakých, nebo je lepší použít výplně vlastním tukem? Jak dlouho pak trvá efekt? Potřebovala bych asi vyplnit tváře a myslím, že se mi zvednou i koutky a vrásky kolem úst by možná měly i zmizet?. Nevím, ale proto se ptám a ráda bych znala názor specialistů. Mám drobný obličej s jemnou pletí. V roce 2012 jsem podstoupila minilifting a nyní bych asi měla použít nějakých výplní.....gravitace je neúprosná :) Fotky možná nějaké mám, ale jsou spíše lichotivé....ale já to vnímám jinak. Jsem na sebe pes. Je mi 60 let a od 18ti let žiji s rozroušenou zklerozou, takže jsem léta byla dopována léky, které se jasně podepsaly ve finále i na kůži. Ale chodím, mluvím a řeším momnetálně už veselejší věci..řeším sama sebe. Děkuji za odpvědi.

10 odpovědí

Všechny odpovědi na tuto otázku jsou od skutečných lékařů
  • doc. MUDr. Roman Šmucler CSc.

    doc. MUDr. Roman Šmucler CSc.

    Nejlepší odpověď
    3. 6. 2016 ·

    254 odpovědí

    hezký den, pochopitelně, bez vyšetření Vám přesně neřeknu, ale dokážeme i počítačově simulovat možné výkony a promyslet to. generelně, k dokonalosti povede kombinace lipofilingu tukem a doladění kyselinou hyaluronovou. bez tuku by pracidelné doplňovánístálo spoustu peněz, tuk naopak neudělá zcela dokonalý výsledek, neboť se vstřebvá. pokud chcete, zařídím Vám konzultaci a dohlédnu

  • AURUM AESTHETIC CLINIC

    AURUM AESTHETIC CLINIC

    26. 12. 2016 ·

    216 odpovědí

    Dobrý den,
    rozumím vám...je tolik pracovišť, každý nabízí a vychvaluje něco jiného....
    Nejlepší je opravdu osobní konzultace, na ni zjistíte, zda je vám lékař natolik sympatický, že byste se mu svěřila do rukou. Je to váš obličej, vy ho budete \"nosit\", vám se tedy výsledek musí líbit.
    Není nic horšího než si šetřit peníze, těšit se na nový vzhled a ouha, ono to nakonec není ono ! To musí být strašný pocit! Chápu, že každý se tomu chce vyvarovat, právě proto si dopřejte čas, prohlédněte si weby pracovišť - jejich galerie a tam, kde se vám výsledky práce budou líbit - tam jděte na konzultaci neboť tam budete mít největší pravděpodobnost, že i vy budete s výsledkem spokojená!
    Píšete, že výplň Juvederm vám vydržela téměř rok a že jste byla spokojená. Znamená to, že výplně na bázi kyseliny hayluronové dobře tolerujete a vydrží vám průměrnou dobu, což je dobře. Každý totiž máme jinou genetiku, jiný metabolismus, jiné odbourávání a jiný životní rytmus. Toto všechno nám výdrž materiálu ovlivňuje. Ve vašem případě i s vaší nemocí odbouráváte průměrně, což je dobře a znamená to, že tyto výplně si můžete bez obav dopřát!
    Takže buď počkáte na lékařku až se vrátí nebo podstupte konzultace a pak se rozhodnete.

    Držíme vám palce
    a přejeme, abyste byla spokojená jak s výsledkem, tak s přístupem ošetřujícího lékaře

    s úctou

    MUDr. Milena Vojtíšková

  • AURUM AESTHETIC CLINIC

    AURUM AESTHETIC CLINIC

    25. 12. 2016 ·

    216 odpovědí

    Dobrý den,

    naše pracoviště používá kombinační techniky včetně kombinací různě hutných výplní na bázi kyseliny hyaluronové. Ty by se hodily i pro vás, záleží na vašem očekávání.
    Výplně pozvednou koutky i tváře, zredukují vrásky. Jako příklad posíláme fota jedné naše klientky, která měla podobný problém s povadlostí pleti a vráskami. Na ošetření byla jen jednou.
    Máte-li zdiagnostikovanou roztroušenou sklerózu, měla byste vždy na to lékaře upozornit, je to důležitá informace. S touto diagnózou byste měla být ke svému tělu šetrná, což výplně na bázi kyseliny hyaluronové splňují.

    Krásné dny bez vrásek

    přeje

    MUDr. Milena Vojtíšková

  • Klinika estetické medicíny Petra Clinic

    Klinika estetické medicíny Petra Clinic

    7. 6. 2016 ·

    279 odpovědí

    Dobrý den Radmilo,

    úplně nejlepší by byla osobní konzultace, Vaše fotografie se nám bohužel nezobrazily. Nabízí se však varianty - výplň kyselinou hyaluronovou, která vydrží zhruba 6-12 měsíců, v dalším případě přichází ale také výplň vlastním tukem či výplň vlastní krevní plasmou. Obvyklá je také kombinace více zmíněných metod. V případě zájmu o bezplatnou a nezávislou konzultaci nás neváhejte kontaktovat.

    Přejeme pěkný zbytek dne
    Petra Clinic health s.r.o.

  • MUDr. Xenie Cázerová (Kučerová)

    MUDr. Xenie Cázerová (Kučerová)

    7. 6. 2016 ·

    57 odpovědí

    Dobrý den,

    pro vyplnění povadlých tváří je možné využít výplně kyselinou hyaluronovou i vlastním tukem, případně použít liftingové nitě nebo metody zkombinovat. Pro doporučení ideálního řešení právě pro vás je nutné vás vidět. Více tedy bohužel neporadím.

    Pěkný den,

    MUDr. Xenie Kučerová
    SKIN CARE Liberec

  • MUDr. Jana Vybulková Zavadilová

    MUDr. Jana Vybulková Zavadilová

    6. 6. 2016 ·

    139 odpovědí

    Dobrý den,
    problémem staršího obličeje je úbytek podkožní tkáně a tím dochází k onomu "poklesu". Účinnou snahou je trvalé obnovení - neokolageneze - těchto partií. Problém řeší trvale bioplastika.
    Na mých stránkách www.bioplastica.cz najdete zcela vyčerpávající informace jak o metodě, tak o bioplastických materiálech včetně spousty příkladů obrázků ze zákroků. Upozorňuji, že bioplastické materniály nejsou žádné výplně! a nelze jej tedy s výplňovými materiály srovnávat. Bioplastický materiál se aplikuje do příslušné oblasti infiltrativně a na jeho podkladě se vytvoří nová vlastní plnohodnotná tkáň. Srovnávací metody - výplně a pod. - najdete na mých stránkách také v příslušné části o metodě a materiálu.
    K posouzení je ale potřeba provést konzultaci nebo fotokonzultaci (info na mých stránkách).
    Pokud byste měla zájem, můžete mě kontaktovat na e-mail prostřednictvím mých stránek.

    S pozdravem
    Bioplastica.s.r.o.
    MUDr. Jana Vybulková Zavadilová
    1. klinika bioplastické chirurgie

  • MUDr. Jana Synková

    MUDr. Jana Synková

    6. 6. 2016 ·

    102 odpovědí

    Dobrý den paní Radmilo,
    souhlasím s Vaším pozitivním myšlením a péči o sebe sama. Výplň kyselinou hyaluronovou dokáže hezky zvednout i povadlé koutky, avšak jak sama víte, efekt není trvalý a zákrok se musí opakovat. Vždy záleží na dodržování životního stylu, tj.dostatek tekutin, bílkovin ve stravě, vnitřní užíváni kolagenu, vystavování se nadměrnému teplu... Všechny tyto faktory ovlivňují rychlost vstřebávání a s opakovanou aplikací se účinek rovněž prodlužuje tím, že dochází k "léčbě" podkoží. Dalo by se dále diskutovat a ráda bych Vám zodpověděla všechny případné dotazy.
    Pokud máte zájem o osobní konzultaci, zavolejte na recepci a domluvte si svůj termín návštěvy.
    Budu se na Vás těšit.
    S pozdravem a přáním krásného dne,
    MUDr.Synková

  • MUDr. Radek Lhotský

    MUDr. Radek Lhotský

    4. 6. 2016 ·

    41 odpovědí

    Dobrý den, doplnění objemu vlastním tukem je ideální volba, pokud se jedná o větší objemy a mnohem lepší než vyplň kyselinou hyaluronovou, která je jednak finančně náročná a jednak se vždy kompletně vstřebá. Tuk se vstřebá částečně. Pokud byste poskytla alespoň fotografie nebo podstoupila osobní konzultaci, bylo by možné orientačně zákrok i nacenit tak, abyste věděla zda si to můžete při své situaci dovolit. Dr Lhotský

  • MUDr. Miloš Križko

    MUDr. Miloš Križko

    4. 6. 2016 ·

    51 odpovědí

    Re-FL ako opatovny Face Lift

  • MUDr. Miloš Križko

    MUDr. Miloš Križko

    3. 6. 2016 ·

    51 odpovědí

    Dobrý deň. Bez osobnej konzultácie a zhodnotenia kvality Vaších tkanív sa samozrejme dá reagovať len orientačne. Myslím si, že vo Vašom veku a po už podstúpenom FL (aj keď neviem o aký typ FL sa u Vás jednalo, ale po cca 4 rokoch, by som re-FL určite nerobil, plus pridružena dg. SM) by ste mohla byť vhodná na lipografting, tj. aplikáciu vlastního tuku do problematických oblastí tváre. Vekom strácame jednak elasticitu kože a tkanív, jednak objem a distribúciu tuku v oblasti tváre. Tento výkon je napr. aj vhodne ešte 2-3 krat zopakovať. Samozrejme závisí od prvotního efektu. Následne po cca 3 mesiacoch by sa mohlo uvažovať o laser. resurfacingu, prípadne mesoTh. V takomto prípade je riešenie komplexné.
    Prajem pekný deň.
    Križko
