Zeptejte se lékaře Vyřešte své pochybností!
navratilovanovotna

Liftingové nitě a výplň tváří po výrazném zhubnutí

NavratilovaNovotna · Opava · Vytvořeno: 10. 10. 2019 · Aktualizováno: 17. 10. 2019

Dobrý den, je mi 36 let a v průběhu 15ti let jsem shodila 20kg. Bohužel se to podepsalo na pokožce v obličeji, která mi zůstala povadlá a tváře jsou propadlé. Povadlá kůže mi bohužel dělá nepěkný krk a tzv. syslík, který by tam vlastně vůbec být nemusel. Můj dotaz zní- jde prosím pouze vyplnit tváře a tím by se pozvedla i kůže na krku a pod bradou a nebo je lépe využít kombinaci obou možností. Velice děkuji. Jiřina

6 odpovědí

Všechny odpovědi na tuto otázku jsou od skutečných lékařů
  • MUDr. Milena Vojtíšková

    MUDr. Milena Vojtíšková

    Nejlepší odpověď
    10. 10. 2019 ·

    123 odpovědí

    Dobrý den,

    na takový dotaz vám můžeme pravdivě odpovědět pouze v případě, pokud zašlete fotografie, abychom viděli, o jak moc velkou povadlost pleti jde, jaký máte typ pleti apod.
    Děkujeme za pochopení!

    S pozdravem

    MUDr. Milena Vojtíšková
    www.aurumaesthetic.cz

  • MUDr. David Tomášek

    MUDr. David Tomášek

    17. 10. 2019 ·

    2616 odpovědí

    V zásadě v 36 letech by byl facelift prováděn velmi brzo, ale záleží ns stavu Vaší tkáně. Jak popisují ostatní kolegové, chce to osobní konsultaci. Určitě se s tímto problémem obraťte na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je podstoupit konsultaci na více pracovištích a vybrala si. Můžete se stavět také u nás. Na konsultaci se můžete objednat na 607990077
    Zdraví Dr. Tomášek

  • Premier Clinic

    Premier Clinic

    15. 10. 2019 ·

    149 odpovědí

    Dobrý den,

    doporučujeme Vám osobní konzultaci s naší vedoucí lékařkou dermatologie MUDr. Janou Votrubovou. Jak již bylo zmíněno níže, je nutné vidět aktuální stav, zhodnotit stav podkoží a vybrat vhodnou variantu přímo pro Vás. Lze uvažovat o výplňových materiálech i nitich.
    Objednat se můžete na naší recepci.

    S přáním pěkného dne,
    Kateřina Bauerová, DiS.

  • MUDr. Eva Nývltová

    MUDr. Eva Nývltová

    11. 10. 2019 ·

    41 odpovědí

    Obvykle stačí objemová výplň do oblasti lící s dovyplněním nosoretních rýh a marionet. Je ale každopádně třeba Vás vidět. Objemová výplň by se v případě potřeby po čase dala ještě doplnit o mezonitě, ale měla by jim předcházet.
    MUDr Eva Nývltová
    C.E.M.-centrum estetické medicíny
    Svitavy

  • Klinika estetické medicíny Petra Clinic

    Klinika estetické medicíny Petra Clinic

    11. 10. 2019 ·

    279 odpovědí

    Dobrý den,

    doporučuji osobní konzultaci při která Vám lékař poradí vhodné ošetření.
    V případě zájmu se objednejte na tel. 603 551 166

    S přáním hezkého dne
    Mgr. Petra Řehořková

  • Dobrý den,
    takto na dálku nelze jednoznačně doporučit pro Vás tu nejvhodnější metodu. Doporučujeme osobní konzultaci, kde pro Vás stanovíme to nejlepší řešení. Objednat se můžete na tel. čísle 227 777 777 nebo e-mailem info@yesvisage.cz. Více o zákroku také na našich stránkách: https://www.yesvisage.cz/cz/yes-lifting-nite

    S pozdravem
    MUDr. Andrea Musilová
    Klinika YES VISAGE
