Dobrý den,
měla bych na Vás dotaz. Snad od 12 let trpím na akné. Po pubertě se to lehce zlepšilo, ale stejně to není žádná sláva (lehčí až střední forma akné - dle paní dermatoložky). Zkusila jsem snad vše (kromě laseru a antibiotik, antibiotika na akné jsem vždy odmítala). Momentálně jsem doufala, že by to mohl vyřešit laser, který jsem ještě nezkusila a četla jsem na to vždy dobré ohlasy a recenze.
Na jedné klinice jsem byla vždy na laseru smoothbeam a poté na laseru spektra VRM. Oba dva lasery vždy v jedné návštěvě. Dohromady jsem již na laseru byla 3x, vždy po měsíci. Avšak nevidím vůbec žádný rozdíl.
Teď jsem se dočetla, že by zákrok měl trvat 20 - 40 minut (na jiných stránkách), je to pravda? Hned poprvé jsem se divila, že byla paní doktorka hrozně rychle hotová. Na každém laseru jsem strávila max. 2 - 3 minuty. Zpětně mi to přijde divné. Je možné, že kvůli tomu nevidím žádné výsledky?
Mockrát děkuji za odpověď. Do léčby akné jsem již dala hromadu peněz a mrzí mě, že to na pleti nejde poznat.
Dobrý den,
možná pro Vás bude vhodná kombinace s jinými zákroky. Doporučuji zkonzultovat osobně, takto na dálku bez vyšetření se nelze přesně vyjádřit.
S pozdravem
MUDr. Tereza Gabryšová
Klinika YES VISAGE

Dobrý den,
laserová ošetření akné jsou obvykle rychlá, ale trvají 20–30 minut.
Podle toho co píšete se domnívám, že Váš problém s akné vyžaduje spíše trvalé nekosmetické lékařské řešení nežli laser.
Rád Vám samozřejmě takovéto řešení, po osobní konzultaci a vyšetření, předložím. Domluvte si termín konzultace se mnou a rádi Vás na naší klinice přivítáme.
S pozdravem,
Dr. Alberto Leguina-Ruzzi MD. PhD
Dermatolog, estetická dermatologie
ABClinic Art & Beauty
Dobrý den,
důvodem proč nefunguje tato léčba nemusí být délka laserového ošetření, ale může to být tím, že vaše pleť potřebuje léčbu kombinovat. Na naší klinice metody při tomto problému kombinujeme třeba s mezoterapií, peelingy, aj. S tímto postupem pak máme vynikající výsledky! Pokud byste chtěla přijít na konzultaci, můžete se k nám objednat.
S pozdravem
Tým Medical Institute Care s.r.o.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.