Zatvrdnutí a bolest po operaci

Uzivatel
18. 6. 2008 · Poslední odpověď: 18. 6. 2008

Dobrý den,diky neochotě a opakované nemoci mého operatéra se obracím s prosbou sem.Jsem necelé 3 měsíce po operaci.Obě prsa mám z poloviční části zatvrdlá a pri dotyku trochu bolí.Jako když mám v prsech velký tvrdý koule.Nevím co dělat, nechci něco zanedbat.Prosím poraďte mi jaká je naděje ,že prsa změknou a budou v pořádku.Zdá se mi to ,už dlouho po operaci.Všem moc děkuji za rady Hanka

Reklama

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Je-li pro Vás dostupná Ostrava, jistě se na Vás vyšetříme a vše probereme.Na vyšetření přímo ke mně se můžete objednat na tel. čísle naší recepce v prac. hodiny : 596 123 854 nebo 721 520 420. S pozdravem MUDr.Lucák

Praha
Plastický chirurg

Při modelační operaci jsou v hloubce prsu poměrně rozsáhlé jizvy a může trvat i delší dobu než změknou a prsa se vytvarují. Noste elastické prádlo a masírujte jizvy. Konkretněji se bohužel odpovědět nedá. dr.Paděra

Praha
Plastický chirurg
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 20. 11. 2009
Křečové žíly
1 odpověď, nejnovější odpověď: 1. 4. 2011
Operace očních víček
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 5. 6. 2010
Zmenšení prsou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 25. 2. 2010
Abdominoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 10. 5. 2013
Zmenšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 24. 7. 2015
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 8. 8. 2022
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 7. 5. 2014
Modelace prsou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 9. 6. 2008
Zvětšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 4. 7. 2009

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře