Dobrý den,diky neochotě a opakované nemoci mého operatéra se obracím s prosbou sem.Jsem necelé 3 měsíce po operaci.Obě prsa mám z poloviční části zatvrdlá a pri dotyku trochu bolí.Jako když mám v prsech velký tvrdý koule.Nevím co dělat, nechci něco zanedbat.Prosím poraďte mi jaká je naděje ,že prsa změknou a budou v pořádku.Zdá se mi to ,už dlouho po operaci.Všem moc děkuji za rady Hanka
Je-li pro Vás dostupná Ostrava, jistě se na Vás vyšetříme a vše probereme.Na vyšetření přímo ke mně se můžete objednat na tel. čísle naší recepce v prac. hodiny : 596 123 854 nebo 721 520 420. S pozdravem MUDr.Lucák
Při modelační operaci jsou v hloubce prsu poměrně rozsáhlé jizvy a může trvat i delší dobu než změknou a prsa se vytvarují. Noste elastické prádlo a masírujte jizvy. Konkretněji se bohužel odpovědět nedá. dr.Paděra
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.