Umělá náhrada předkožky

M3356
10. 5. 2010 · Poslední odpověď: 10. 5. 2010

Dobrý den, měl bych na Vás trošku neobvyklý dotaz. Mám obřízku odmala, nyní je mi 23 let nedávno jsem na internetu našel spoustu článků o obřízce a dověděl se mimo jiné mnoho věcí týkajících se citlivosti žaludu na různé podněty. Osobně mohu potvrdit, že citlivost je opravdu malá. Objevil jsem produkt,vyráběný v USA, který se jmenuje Senslip, je to taková náhradní latexová předkožka, která se má nosit přes den, ale u nás se neprodává a stejně stojí spoustu peněz, a má omezenou životnost. Její účel je značné zvýšení citlivosti žaludu tím, že nebude vystaven tření, vzduchu apod. a jeho povrch se postupně změní zpět prakticky jako na neobřezaném penisu. Zamyslel jsem se tedy a vyrobil si něco podobného, z materiálu imitujícího kůži, použitého z pánské erotické pomůcky jsem vyřezal váleček o co nejmenší tloušťce stěny a průměru tkovém, aby mi na penisu bez problému držel a přitom nepůsobil přílišný tlak. Musím říct, že po nasazení velmi nenápadně přiléhá a je přijemný na nošení. Na Vás mám dotaz, zda-li je používání takovéto věci zdravotně nezávadné, každý den to několikrát denně umývám, a protože funkci sliznice je nemožné nahradit kouskem nějakého latexového materiálu, tak žalud namažu hydratačním krémem na citlivou pokožku, aby se pod touto umělou předkožkou udrželo nějaké vlhké prostředí jako u normální předkožky, vím, že je to trochu šílenost, ale já věřím, že by to mohlo mít zásadní dopad na citlivost žaludu, již po dvou dnech mi to přijde lepší. Prosím Vás o nějaký názor a radu, zda-li nehrozí nějaké zdravotní potíže, moc děkuji.

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den, myslím, že pokud budete důsledně dodržovat hygienu, zdravotní rizika bych neviděl. Zda toto přinese efekt, posoudíte asi jen Vy sám. dr.Paděra

Praha
Plastický chirurg
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Abdominoplastika
1 odpověď, nejnovější odpověď: 8. 11. 2015
Obřízka
12 odpovědí, nejnovější odpověď: 14. 11. 2018
Botulotoxin
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 20. 10. 2020
Modelace prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 16. 8. 2021
Zvětšení penisu
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 9. 2014
Obřízka
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 7. 7. 2008
Obřízka
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 30. 6. 2020
Labioplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 10. 10. 2016
Obřízka
1 odpověď, nejnovější odpověď: 16. 11. 2019
Obřízka
Žádné odpovědi

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře