Dobrý den, jsem tři týdny po operaci dolních víček. Vím, je ještě brzy hodnotit výsledek, ale mám obavy.Asi před týdnem se mi udělaly dvě bouličky pod jedním okem, ne v jizvě ale v prostoru, kde byly pytle. Mám pocit , že se dokonce zvětšují. Druhé ,,pod oko ,, mám úplně jiné, zde to vypadá jako by vedly vnitřní jizvy úplně jinak než u druhého oka. Je to možné? V celku jsem spíš nešťastná. Po jak dlouhé době je možná případná reoperace? Děkuji za zodpovězení dotazu.
Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů
Dobrý den. Řiďte se radami operatéra a nezoufejte. Stav se upravuje často i měsíce. A reoperace, nejdříve za půl roku. Nashledanou, dr. Remeš
Dobrý den, zatím je velice brzy na reoperaci. Poraďte se s lékařem, který Vás operoval, sám zhodnotí Váš stav,výsledek zákroku a určí, co je možno dále provést. Samozřejme V8m rádi poradíme a pomůžeme, stačí se objednat ke konzultaci
S pozdravem Laserové léčebné centrum Ostrava
Dobrý večer,3 týdny je opravdu brzy na úvahy o reoperaci, Raději navštivte Vašeho operatéra. dr.Paděra
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.
Nejoblíbenější zákroky
Zvětšení prsou
Liposukce
Operace horních víček
Operace očních víček
Odstranění kožních výrůstků