Otok v místě po výplni při nachlazení

SandraSandra
SandraSandra
14. 10. 2019 · Poslední odpověď: 16. 10. 2019

Dobrý den, byla jsem cca 4 měsíce zpět na výplni kyselinou hyaluronovou do horního rtu. Po aplikaci jsem měla opravdu šílený otok několik dní, když říkám šílený, tak myslím opravdu šílený. :) Nicméně naštěstí po týdnu zmizel a já mohla normálně fungovat. Nyní jsem doma nemocná a nachlazená, kašlu, smrkám a ten ret s výplní mi opět šíleně otekl a já vypadám jak blázen. MUDr. mi také aplikovala trochu výplně do brady a ta mě také začala nyní při nemoci bolet. Je toto standardní? Nemohu mít nějakou alergickou reakci např. na doplňky stravy, paralen či něco podobného co nyní beru a nebo prostě jen moje imunita neakceptuje výplň? Přijde mi to opravdu zvláští.. A vypadám opět jak blázen. Děkuji všem předem upřímně za radu, resp. názor.

Reklama

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Nejlepší odpověď· 15. 10. 2019

Na poslední konferenci o výplních zazněl názor, že v případě onemocnění může zareagovat výplň zřejmě v souvislosti s imunitou. Mělo by se ale jednat o dočasnou záležitost.
MUDr Eva Nývltová
C.E.M. -centrum estetické medicíny
Svitavy

(0)
Svitavy
Estetický lékař
16. 10. 2019

Dobrý den,
tato reakce jistě nastat může, doporučuji se v první řadě obrátit na lékaře, který výplně prováděl.

S pozdravem
MUDr. Lucie Rajská

2 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj)...
Estetická chirurgie, Estetická medicína
15. 10. 2019

Tyto reakce mohou být. Otázka je, jak hodnotíte pojem " jako blázen". Ideální je se dohodnout na kontrole s pracovištěm, kde se výkon prováděl. Zdraví Dr. Tomášek

Praha
Plastický chirurg
14. 10. 2019

Dobrý den,
malý otok po aplikaci výplně s kyselionou hyaluronovou je možný, ale zmizí po pár dnech. Nevím přesně, jaký druh materiálu u Vás byl aplikován, doporučuji kontaktovat Vašeho lékaře.
Zdraví Dr. Vraspírová

Ústí nad Labem
Plastický chirurg
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Kyselina hyaluronová
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 16. 7. 2018
Botulotoxin
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 12. 6. 2023
Kyselina hyaluronová
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 12. 1. 2021
Injekční výplně
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 28. 8. 2024
Zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 24. 2. 2026
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 12. 2013
Kyselina hyaluronová
12 odpovědí, nejnovější odpověď: 1. 10. 2012
Injekční výplně
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 23. 5. 2023
Zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 13. 10. 2017
Botulotoxin
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 1. 2. 2021

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře