Dobrý den, mám dotaz, je mi 18 let a poslední velikost podprsenky, kterou jsem si kupovala je 75 J. Byla by pro mne vhodná operace zmenšení prsou a byla by možná přes pojišťovnu? Chodila jsem na rehabilitace s krční páteří, v menším věku také se skoliozou páteře.. Je problém, když si žena nechá zmenšit prsa ještě před dětmi? Jde nějak udělat, aby byly jizvy co nejmenší, či byly málo vidět? Děkuji za odpověď, jsem vážně zoufalá..
Obraťte se na nějakou kliniku plastické chirurgie. Tam zhodnotí, zda to jde na pojišťovnu.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
vedoucí lékař Centra estetické plastické chirurgie DaTOM
Dobrý den
¨ v principu lze redukci prsů provést před dětmi a kojením, mám řadu pcientek, které následně odkojily až 3 děti poté co jsem jim provedl redukci prsů mezi cca 18-20 rokem věku. Při operaci je potřeba na možnost kojení brát zřetel při operační technioce.
Nevýhodou je, že v důsledku změn žlázy pži těhotenství a kojení může dojít opětovně k nárůstu jejího objemu.
S pozdravem
Kulhánek
Dobrý den Terezko..Zmenšení prsou před těhotenstvím je možné,,vliv na kojení v pozdější době by neměl být problém.
Zda by to šlo přes pojišťovnu to nejsem si jista ale dá se zařídit zákrok na splátky.Pokud máte zájem ,objednejte se na našem tel. čísle ke konzultaci, která je u nás zdarma a nezávazná.Při osobním setkání se dá lépe zhodnotit k jakému zákroku by se dalo přistoupit.Konzultace Po-Pát mezi 16 00-20 00 hod.
Zdraví Mudr. Šulcová.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.