Pravidelné kontroly po augmentaci

Uzivatel
3. 2. 2007 · Poslední odpověď: 6. 2. 2007

Dobrý den, poskytuje některá klinika v Praze podobný ´´servis´´ pacientkám s implantáty jako pracoviště Mudr. Lucáka v Ostravě? Když jsem se cca rok a půl po augmentaci obrátila na svého operatéra s tím, že bych ráda preventivní sono či mammo vyšetření, bylo mi asistentkou pana doktora doporučeno, abych se laskavě obrátila na svého gynekologa. Navštívila jsem tedy pracoviště, které mi bylo doporučeno mou gynekoložkou, k vyšetření přistupovali zodpovědně ale bylo vidět, že s pacientkami po augmentaci zkušenosti nemají... děkuji za odpověď

Reklama

odpovědí (5)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,na klinice GHC v případě zájmu našim klientkám samozřejmě zajistíme další pooperační vyšetřenína.
S pozdravem za kliniku GHC Drábková D.

Praha
Estetická chirurgie, Estetická medicína ...

Milá Adélo, už jsem zde psal mnohokrát, že je naprosto nezbytně nutné, aby si klineti vyjasnili, jaká služba se za cenou plastické operace u jednotlivých lékařů nebo pracovišť skrývá. Nejlevnější nebývá nejlepší. S přátelským pozdravem Dr. Šmuk

3 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj), Ústecký kraj...
Estetická chirurgie, Estetická medicína

Adelo,pacientky u mne operované mají před operací prsa vyšetřena mamografem,potom mají možnost kontroly po měsíci,po třech,šesti a každý rok zdarma.Ne všechny pacientky toto využívají,ale myslím,že každý kdo prsa operuje,by měl mít zároven zpětnou kontrolu,jak vypadají jeho výplody s odstupem času,tím se učíme.

Praha
Plastický chirurg

Dobrý den,
sanatorium SANUS Hradec Králové všechny pacietky po augmentaci zve na pravidelné prohlídky v 1-2 letých intervalech. Pokud je to potřebné, nebo pokud o to pacientka požádá, domluvíme mammologické vyšetření na specializovaném pracovišti, které s námi spolupracuje.
S pozdravem MUDr. Jan Doskočil

Hradec Králové
Plastický chirurg

Vážená paní, naše pracoviště - 1.kolínské sanatorium - poskytuje všem našim pacientkám vše, co je potřebné, to znamená pravidelné kontroly a je-li třeba i sono vyšetření či mammografii. Domníval jsem se, možná naivně, že takovýto servis poskytují všichni plastičtí chirurgové, kteří prováději augmentace. Přesto jsem stále přesvědčen, že péče plastického chirurga o pacientku zdaleka nekončí operací - ale možná jsem ze staré školy....Zdraví
Dr Svoboda

2 adresy v Praha (kraj), Středočeský kraj...
Plastický chirurg
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 31. 5. 2007
Abdominoplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 13. 11. 2021
Zvětšení penisu
1 odpověď, nejnovější odpověď: 9. 6. 2020
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 13. 6. 2022
Korekce jizev
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 7. 11. 2021
Zvětšení prsou
10 odpovědí, nejnovější odpověď: 11. 5. 2012
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 31. 5. 2010
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 20. 2. 2008
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 22. 1. 2021
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 22. 10. 2012

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře