Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

25. 7. 2017 · Aktualizováno: 5. 10. 2023

Výborný chirurg - decentní a přirozený nos

Stojí to za to
Průměrná cena: 43.900 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Výborný chirurg - decentní a přirozený nos
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Výborný chirurg - ze všech jeho kladů bych vyzdvihla především lidský přístup, vstřícnost a obrovskou empatii. Při konzultaci se mi trpělivě věnoval tak dlouho, jak jsem potřebovala, vše mi vysvětlil a zodpověděl mé otázky. Od té chvíle jsem se operace přestala obávat a měla jsem k jeho práci i výsledku operace naprostou důvěru. Před i po samotné operaci se pan doktor všem pacientkám pečlivě věnuje a je možné ho v případě potřeby přímo kontaktovat i přes telefon nebo e-mail. A výsledek? Decentní, estetický a pořád přirozený. Zkrátka zlaté ručičky - nemohla jsem si vybrat lépe!

3

Komentáře (3)

Ahoj DCZ, děkuju za Tvojí zkušenost, můžu se zeptat jaký problém s nosem jsi měl (la)? A jak dlouho trvalo rozhodování? Prý se lidé, kteří chtějí operovat nos rozhodují nejdéle ze všem, čím to je?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahoj, můj problém byl tzv. gibus - výrazný hebol na nose. O operaci jsem uvažovala bezmála 10 let a letos došla k závěru, že když do toho nepůjdu, budu o tom uvažovat stále... A jak jsem četla v komentářích jiných - jediná chyba byla, že jsem do toho nešla už dříve :-) Proč se rozhodují nejdéle? Nevím, jak to mají ostatní, u mě menší podíl sehrálo to, abych měla peníze, čas i možnosti zároveň to uskutečnit, a větší to, že jsem měla strach z reakcí okolí a rodiny a toho, že se to prostě nepovede a budu karikaturou sama sebe. Přeci jen liposukci, prsa, abdominoplastiku - to vše "schováš" do oblečení a při nepříliš drastických změnách si toho nevšimnou ani nejbližší. Zato nos? Ten jde vidět neustále, lidé tě s ním mají tak nějak zafixovaný a pokud je změna větší, těžko po operaci jen tak zapluješ do davu bez povšimnutí... Naštěstí - když se operace povede, můžeš to se vztyčenou hlavou přejít a nikdo soudný ti neřekne, že to není změna k lepšímu...
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
No řekla bych z toho co čtu, že přesně z těchto důvodů - je to dominanta obličeje a neschováš to, to je asi hlavní strašák zda do toho vůbec jít a když to vyjde, člověk lituje, že nešel dříve :-) Nevložila bys fotku před a po? Anonymně jenom nosíku?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Lékař na doporučení

Ich bin vom Arzt und vom Personal sehr begeistert. Das Ergebnis ist hervorragend und es wurde auf alles eingegangen was besprochen wurde. Die Praxis ist modern gestalten und schön sauber gehalten. Kann ich nur weiterempfehlen. -Jana R.

google...

Číst dál
Skvělý výsledek operace

Premyslela jsem o plasticke operaci nosu uz delsi dobu a jsem rada ze jsem to udelala. mela jsem minimalni bolesti a za 3 tydny uz nebylo skoro videt, ze jsem podstoupila nejakou operaci. na klinice jsou vsichni mili a terminy se dodrzuji.

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.