Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

25. 6. 2018 · Aktualizováno: 2. 10. 2023

Účinná léčba pokožky hlavy a vlasů

Stojí to za to
Průměrná cena: 3.500 Kč
5 adres v Jihomoravský kraj, Moravskoslezský kraj, Pardubický kraj...

Hodnocení od Koofa:

Účinná léčba pokožky hlavy a vlasů

Vyšetření a léčbu podstupuji na pobočce v Brně a jsem velmi spokojená. Několik let mě trápily problémy s pokožkou hlavy (mastné lupy, svědění, padání vlasů). Po vyšetření a aplikaci doporučených přípravků problém s pokožkou hlavy zmizel po krátké době. Teď používám přípravky pro podporu růstu vlasů na postižených místech. Cena přípravků se může zdát vyšší v porovnání s běžnými přípravky, ale investice se mi 100 % vyplatí :-) Doporučuji všem, co mají problémy s vlasy a pokožkou hlavy!

0

Komentářů (0)

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Recenze léčby vypadávání vlasů

Před 6 měsíci jsem zahájila lečbu padání vlasů, díky vitamínům a přípravkům, jsem už po třech dnech viděla velkou změnu. Padání se zlepšilo opravdu během 3 dnů,přípravky používám stále a nyní už začínám s druhou tříměsíční vitamínovou kůrou.

Číst dál
Léčba vypadávání vlasů laserem

Rozhodla jsem se pro léčbu laserem, protože jsem si přečetla zkušenosti ze zahraničí, jmenovitě z Ameriky. Pro obnovení růstu je třeba 1-2x týdně posedět pod laserovou lampou. Je to příjemné, nehřeje nepálí, jen je třeba nasadit tmavé brýle....

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.