Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

18. 7. 2017 · Aktualizováno: 5. 10. 2023

Méně vypadávajících vlasů a více lesku vlasů

Stojí to za to

O lékaři

5 adres v Jihomoravský kraj, Moravskoslezský kraj, Pardubický kraj...
WhatsApp
Hodnocení:
Méně vypadávajících vlasů a více lesku vlasů
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Už roky trpím celkem značným vypadáváním vlasů, pořád jim mám hodně (mám fakt hřívu), ale o to víc mi padají. Není problém na jedno mytí vlasů i plná hrst :-(. Náhodou jsem u kamarádky vyzkoušela šampon clinical derma-oil. Kamarádka ho měla na základě vyšetření vlasů a doporučení tricholožky, ale i tak jsem cítila po prvním vyzkoušení velký rozdíl a koupila si ho, zkusím vložit fotku, jestli bude poznat rozdíl, že mé vlasy nejsou roztřepené a vypadají líp po měsíci používání je výsledek vážně viditelný...přemýšlím, že zajdu také na to trichologické vyšetření, možná pro mě najdou ještě vhodnější šampon..

1

Komentář (1)

Měla jsem stejný problém - husté vlasy a po mytí hrst vypadaných... A s tímto šamponem mám také dobré zkušenosti, ještě krom toho beru tabletky Curapil a vlasy rostou rychleji a jsou silnější a krásnější :) obojí mi doporučila kamarádka která byla na vyšetření kvůli padání vlasů.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Seborea - padání vlasů

Dobrý den, již delší dobu trpím silnou seboreou ve vlasech a kolem uší. Po již zmařených pokusech strávených na kožní a hledání varianty, jsem se rozhodla oslovit soukromou kliniku. Bylo to mé nejlepší a zároveň nejlevnější rozhodnutí (všichni...

Číst dál
Zhuštění vlasů

s Klinikou a celkovým přístupem jsem byla moc spokojená, neboť mi tricholožka provedla podrobnou analýzu vlasů i pokožky a odborně poradila s doporučením přípravků pro řešení problému. přípravky byly sice dražší, než jsem očekávala, ale na přírodní...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.